Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2022. 08:26h.

Sanchis se'n va a l'empresa de la que és accionista

El Grup Món el nomena director general una setmana després de ser cessat com a director de TV3

Sanchis se'n va a l'empresa de la que és accionista

El Grup Món ha anunciat el nomenament de Vicent Sanchis com a nou director general d'aquest 'pool' de mitjans de comunicació. El nomenament a l'empresa en la que va tenir càrrec i accions mentre va ser director de TV3 s'ha produït una setmana després que Sanchis fos destituït com a màxim responsable de la cadena pública.

Vicent Sanchis, segons va informar el passat mes de febrer El Triangle, va compatibilitzar el càrrec d'administrador suplent de l'empresa Comunicació Vinària amb el de director de TV3 vulnerant la Llei del règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs de la Generalitat.

L'exdirector de TV3 admetia en la seva declaració de bens patrimonials que era propietari del 10% de les accions d'aquesta empresa, però no constava que n'és administrador suplent des del 24 de desembre de 2019. Comunicació Vinària és propietària del pool de mitjans de comunicació que formen el Grup Món.

Sanchis, de fet, va arribar a TV3 després d'una breu etapa com a director adjunt del Grup Món. Dos mesos després de ser nomenat director de TV3, Comunicació Vinària va firmar un conveni de col·laboració amb la CCMA pel qual, entre altres compromisos, el Canal 33 transmetria en directe les edicions dels Premis Vinari organitzats per aquesta empresa.

TV3, segons les mateixes informacions, ha pagat 10.500 euros a Comunicació Vinària en els cinc anys que Sanchis n'ha estat director. A començaments d'any, Comunicació Vinària va traslladar la seva seu a un local del carrer Aribau de Barcelona, del qual Sanchis n'és el propietari. Al Parlament, va explicar que cobrava 1.000 euros pel lloguer d'aquest local.

L'editor del Grup Món, Salvador Cot, ha explicat que Vicent Sanchis "s'ha incorporat com a director general del Grup Món, un càrrec de nova creació en dependència directa de l'editor, Salvador Cot".

"Afrontarà els plans d'expansió d'un grup d'empreses que, a hores d'ara, aplega vuit capçaleres temàtiques i territorials (El Món, Món Esport, Món Planeta, Tot Barcelona, Món Terrassa, Vadegust, Vadevi i Vadevi Balears), a més d'altres mitjans aliats, com Catorze, iSabadell, La Clau i El Cinèfil", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 09/05/2022 - 12:38

q bonito es esto de confundir lo publico y lo privado......No es una puerta giratoria, es q para los señores feudales y sus vasallos, es lo mismo una cosa q la otra, total, el dinero sale del mismo lugar, es decir, de nuestros bolsillos. ¿Alguien ha visto alguna vez pagar algo con su dinero a algún separatista? Yo nunca.

#5 joan, manresa, 05/05/2022 - 15:28

" Can Mingo",15:15 h..---" Roda el mon i torna al Born...".Per cert..,de la dimissió dels Sr. Sanchis ,els mitjans oficials de comunicació, poca cosa o res han donat a conèixer..esperem mes endavant per tenir mes informació..,sigui real o irreal.., las substitucions tambe segueixen el mateix camí...." Roda el...."pro el " nivell " segueix i

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/05/2022 - 13:16

Otro claro ejemplo de Aspanyaensrobe

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 05/05/2022 - 10:08

Es un culo inquieto que siempre ha querido prosperar. Pero no des ideas, Vicente, que luego te las roban.

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 05/05/2022 - 09:10

En Cataluña quien no tiene una productora no es nadie. La sonrisa de oreja a oreja lo delata, él está feliz, es uno de los agraciados por la suerte, la tiene, monten una mamones, a qué esperan!