Publicitat
Comunicació · 18 de Desembre de 2009. 08:53h.

Sanchis titlla de "burros" els votants d'ICV

El periodista es pregunta "qui els vota?"

Sanchis titlla de "burros" els votants d'ICV

Vicent Sanchis, diumenge passat a Osona pel 13-D, amb Carretero

El columnista i director de Barça TV, Vicent Sanchis, ha lamentat la postura d'ICV sobre l'impost de successsions i ha criticat, en un article a l'Avui, que "no hi ha res més regressiu que haver de pagar dues vegades pel mateix concepte. Els diners que un contribuent amb tirada a lloca ha estalviat durant tota la vida ja han cotitzat molt. Al final, han quedat com passats pel triple filtre socràtic. Això és “just”? Qui guanya i gasta no paga. Qui guanya i guarda paga no sé sap quantes vegades. I la darrera és epitàfica. Ací jau un desgraciat".

"Per què la gent d’Iniciativa té tant d’interès en els impostos? 'Per poder fer polítiques socials', contesten. I en calen, perquè hi troben recer els contribuents després de pagar-ne tants. Si no quedaren tan escurats, no caldria tanta beneficència pública. A qui serveix Iniciativa? Qui els vota? No ho fan els sectors més humils. Els que no paguen cap impost. Ho fan, massa sovint, els que els paguen tots. Que són burros. O els que no en paguen cap, perquè els burlen. Que són cínics", conclou.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 jordi, l'h, 19/12/2009 - 22:34

com sempre: al clau!!!

#28 Eudald, Lleida, 19/12/2009 - 21:41

En Sanchís, pesi a qui pesi diu la veritat, i la veritat ofèn. Ja es van canviar el nom a ICV per no dir-se COMUNISTES, només cal veure el nivell cultural que tenen tots els que ens \"manen\". No he vist mai en la vida gent tan represora com aquests.

#27 Pau, Girona, 19/12/2009 - 13:07

Més enllà d'insultar, no hi ha ningú amb dos dits de front per poder raonar?
la veritat és que el nivell intel·lectual de l'article es molt baix i els dels seus fans d'e-noticies més encara
Llegiu una mica i no insulteu tant

#26 Enric, Barcelona, 18/12/2009 - 22:06

Si pendeu i refleioneu una mica veureu que en Sanchis té raó. Els que sou pares i mares i no us adoneu de com està anant la política (o sigui voteu als pijosprogrescomunis), els vostres fills i filles dintre d\'uns anys us malairan i us despreciaran.

#25 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/12/2009 - 20:40

Porque hagan burradas a mansalva no tienen por qué ser necesariamente burros.
En el caso de Saura sin embargo no hay duda.