Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2021. 11:17h.

Sanchis troba "adequat" l'humor de Bricoheroes

Diu que ha tingut una discussió "honesta" amb la productora sobre el gag

Sanchis troba "adequat" l'humor de Bricoheroes

El director de TV3, Vicent Sanchis, considera "adequat" l'humor de Bricoheroes després que la cadena no permetés emetre un gag del programa on Lluís Jutglar, àlies Peyu, deia que li agradaria que se la xupés la reina Letizia. Sanchis, a pregunta del PPC, ha remarcat que després d'aquest episodi ha tingut una discussió "honesta" amb la productora sobre el gag retirat del primer episodi de la tercera temporada del programa.

Sanchis ho ha dit a pregunta de la diputada popular Lorena Roldán, que ha denunciat que "TV3 mantingui l'emissió del programa 'Bricoheroes' malgrat el seu 'gag' masclista, misogin i pedòfil amb els diners de tots els catalans".

Roldán ha acusat el director de TV3 "d'haver-se esforçat per a defensar el contingut del programa i haver donat la cara, i fins i tot haver justificat, a aquests individus (en referència a Peyu i Jair Domínguez) que s'han passat de frenada, que és el que passa quan jugues a 'a veure qui la diu més grossa'".

La diputada popular ha afirmat que "estem ja cansats d'escoltar des de la televisió pública aquest tipus de 'proclames', que no fan gràcia absolutament a ningú i que estem pagant els catalans des de la nostra butxaca". "Haurem de continuar suportant gags d'aquest estil?", ha preguntat a Vicent Sanchis.

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Alien, Saturn, 01/11/2021 - 18:16

Serà adequat per la xusma.

#6 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 29/10/2021 - 14:06

Bricoheroes hijos naturales del Club Super 3 de tv3&.
Memez lazy infantiloide, trufada de mensajes de odio.

#5 Catalonia, Barcelona, 29/10/2021 - 13:32

No l'he vist mai exe programa pero che, pel que sembla és d'un ingeni i finesa axavacanats de primera catégoria

#4 Schluss, Barna, 29/10/2021 - 13:29

És el millor que tenen a ma, satisfàn els gustos d'una part de la parròquiia indepe que tenen si fa no el mateix nivell que els "herois" i mantenen una mica la quota de pantalla en caiguda lliure.

#3 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 29/10/2021 - 13:28

Pues claro que sí, Sr Sanchis, barra libre. Total pagamos todos!!