Publicitat
Comunicació · 16 de Març de 2017. 10:06h.

Sanchis: "TV3 és una estructura d'estat"

El nou director descarta 'aprimar' la cadena

Sanchis: "TV3 és una estructura d'estat"

Vicent Sanchis

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, ha defensat els nomenaments a dit amb "criteri i consens" en una entrevista a El món a Rac-1 i ha atribuït les crítiques que ha rebut a les "ganes de destrossar les relacions entre la CUP i Junts pel Sí".

Sanchis ha lamentat les crítiques de "gent que em coneix i amb qui tinc amistat, que ara fan que no em coneixen i parlen pel tòpic i van a la contra" i ha afegit que algunes provenen de "gent a qui he ajudat i que jo no hagués escrit mai el que ha escrit de mi".

El periodista ha denunciat que "hi ha gent que manipula una trajectòria professional com la meva i es juga la meva honorabilitat". "He de sentir coses molt dures i no puc dir res més que allò que és la versió oficial", ha exposat.

També ha dit que "TV3 és una estructura d'estat i per això és lògic que tothom hi estigui al damunt marcant territori", però ha negat que Jaume Peral hagi dimitit per "pressions polítiques". "Si algú es pensa que el senyor Peral ha dimitit per pressions polítiques i que jo les acceptaré, això em molesta profundament", ha destacat.

Vicent Sanchis ha recordat que "s'han fet molts ajustos dins de TV3 per buscar equilibris i entenc que la gent té ganes de simplificar les coses" i ha indicat que "el principal problema que tinc és que a TV3 s'ha generat una gran estructura amb una gran despesa i hi ha els recursos que hi ha".

El director de la televisió pública ha descartat una reducció de plantilla "És impossible que jo vagi amb la podadora a TV3 a posar la gent al carrer", ha dit Sanchis, que vol "mirar com reestructurar els recursos". "TV3 és una empresa pública i sap com està aquesta gent de dolguda? Això complica molt les coses", ha remarcat.

Finalment, ha manifestat que els judicis del cas Palau o Pretòria es continuaran emetent "mentre tinguin interès informatiu". "Si algú es pensa que jo puc anar allà a manipular els Telenotícies no té ni idea de com funciona TV3", ha conclòs.

34 Comentaris

Publicitat
#23 Carlos Gomez, una cartera els agermana , 18/03/2017 - 04:15

El millor economista entre els millors economistes, el millor socioleg entre els millors sociolegs, el millor politoleg entre els millors politolegs, el millor jurista entre els millors juristes i el mes mesqui entre els mes mesquins... ¿ Sabeu qui es ?

Doncs si. Ell es com el Tres En Uno.

El nost

#22 Carlos Gomez, un drap, dos draps, tres draps, 16/03/2017 - 21:12

Aixo es com posar a Dracula de Conseller de Sanitat.

A partir d´ara veurem mes les gestes i proeses de l´Arturu que al Tomas Molina.

I si a sobre es torturant als que paguen la festa doncs oli en un llum.

#20 La hora de los egoístas, Bcn, 16/03/2017 - 19:29

Este Sr. como periodista no me merece ningún respeto. La TV3% más "seva" que nunca, seguiremos sin verla y que los anunciantes sean quienes den de lado a esta TV.

#19 Kropotkin, Vic, 16/03/2017 - 19:27

Y tu un vividor y un jeta. Como todos los estelados... Jua, jua, jua,...

#18 Tirant, Bcn, 16/03/2017 - 19:23

Especialment escollit pel seu provat fanatisme separatista i la seva adhesió indestructible al Règim en moments crucials per al "procés" ...