Publicitat
Comunicació · 14 de Març de 2017. 09:53h.

Sanchis veia "excessius" els treballadors en plantilla de TV3

El nou director de la cadena també va tractar de "burros" els votants d'ICV

Sanchis veia "excessius" els treballadors en plantilla de TV3

Vicent Sanchis, en una foto d'arxiu

El nou director de TV3, Vicent Sanchis, va manifestar l'any 2011 que veia "excessius" els treballadors en plantilla que tenia TV3. En un article que va escriure a l'Avui per replicar Mònica Terribas, aleshores directora de la cadena, el periodista va exposar que "els 300 milions que aquest exercici ha rebut la Corporació poden, segons com, no semblar excessius. Però sí que ho podrien semblar els 1.800 treballadors en plantilla de TV3 o els gairebé 3.000 que integren tota la Corporació".

"Què té de 'funció social' un canal que programa esports les 24 hores del dia?", va qüestionar Sanchis, que també va criticar la "versió distorsionada de la realitat" de TV3: "O és que les cròniques de la secció d'Internacional dels informatius de TV3 són 'el mirall' exacte de la societat a què van dirigits?"- "Ho era el reportatge del 30 Minuts sobre els indignats? Igualment cal deixar en suspens si 'la realitat nacional' que assumeix TV3 ha estat i és tan ambiciosa com la majoria social representada al Parlament per opcions polítiques molt més compromeses", va afegir.

Vicent Sanchis va criticar la postura d'Iniciativa sobre l'impost de successions i, en un article a finals del 2009, va assenyalar que "a qui serveix Iniciativa? Qui els vota? No ho fan els sectors més humils. Els que no paguen cap impost". "Ho fan, massa sovint, els que els paguen tots. Que són burros. O els que no en paguen cap, perquè els burlen. Que són cínics", va indicar.

El substitut de Jaume Peral també va criticar l'ús del castellà a la televisió pública catalana i l'any 2011 va instar Albert Om, aleshores presentador d'El Convidat, a "tapar" la llengua castellana. "Si la majoria dels catalans arriben a la conclusió que els seus cantants preferits i els senyorassos de Barcelona, els que viuen a Sarrià-Sant Gervasi i marquen la pauta, fan servir el castellà a casa amb propis i estranys, com justificarem la immersió lingüística?", va exposar en un article.

També trobava "idiota" que Albert Rivera i Alícia Sánchez-Camacho parlessin en llengua castellana "en una conversa amb catalanoparlants i des d'una televisió que emet exclusivament en català". En un article al novembre del 2010, Sanchis considerava que "tot això a TV3 no suma. Resta".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 XMB, Barcelona, 14/03/2017 - 18:28

Sanchis veia "excessius" els treballadors en plantilla de TV.
Sí, empezando por él mismo.

#14 emprenyat, Barcelona, 14/03/2017 - 16:58

La lluita ha estat aferrisada, al Sr Sanchis el volia la BBC com a director de programes, al final (i encara que ens constará una mica car) l'han convencut perque es quedi a la millor televisio d'Europa. Som els millors.

#13 Lo Joanot, Tarrega, 14/03/2017 - 15:27

Antes si, ahora aumentara la plantilla con sus amiguetes de fechorias.

#12 Juvenal, Upper Gratallops, 14/03/2017 - 15:08

I jo que pensava que podria ser, junt amb el Partal, substitus ideals al Cuní a 8TV? Massa poca cosa. Ara s'ha quedat amb el tableru, les fitxes, els jugadors i la sala de joc. No us surpreneu si aquest home acaba de comensal de paelles a Cadaqués. Paella valenciana, naturalment.

#11 Carlos Gomez, no me jodas benito, 14/03/2017 - 14:35

Aquest sobreescalfat i acomplexat valencia per accident es el que titllava de neofalangistes a la CUP i de tontos els votants d´ICV entre altres floritures amb la seva verinosa i mercenaria verborrea

Un altre genui producte de la prolifica factoria Prenafeta com els locuaçosi upperdiagonal Graupera