Publicitat
Comunicació · 14 de Juliol de 2020. 08:48h.

Sanchis veta Sandro Rosell a TV3

Segons revela el director del programa FAQS, Tian Riba

Sanchis veta Sandro Rosell a TV3

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha vetat una entrevista a Sandro Rosell al programa Preguntes freqüents (FAQS) de la cadena, segons informa La Vanguardia.

L'expresident del FC Barcelona ha caigut de la llista de convidats per a l'edició de dissabte que ve, quan estava previst que anés al costat del seu company de cel·la Joan Basolí, per ordre directa de la direcció del canal.

Segons explica el director del FAQS, Tian Riba, el programa va demanar una entrevista a Sandro Rosell quan aquest va sortir de presó a l'abril de 2019, una entrevista que no va ser concedida en aquell moment però que el seu entorn va oferir fa pocs dies a l'espai.

El FAQS va mostrar interès en l'entrevista però "en els processos interns de coordinació de convidats dels diferents programes i la direcció de la cadena es va decidir que la presència de Rosell havia quedat coberta amb el documental El cas Rosell", afirma el periodista.

Precisament aquest divendres, Sanchis i l'exdirector d'esports de la CCMA, Christian Garcia, han d'acudir a al Parlament per donar explicacions sobre la denúncia de censura del documental 'El cas Rosell'

"Altres fonts consultades asseguren que Sanchis no vol que Rosell vagi a cap programa de TV3 al que pugui parlar sobre el polèmic documental ni tampoc que pugui fer promoció del seu llibre Una forta abraçada (Una forta abraçada)", diu La Vanguardia.

"Precisament divendres que ve, un dia abans de l'emissió del FAQS, Vicent Sanchis i Christian Garcia, ex director d'esports de TVC que va presentar al juny la seva dimissió i que és efectiva des de l'1 de juliol, han de comparèixer a la comissió de control de la Corporació al Parlament de Catalunya per aportar noves dades sobre la censura que hauria patit el documental segons va denunciar el director de la mateixa, Victor Lavagnini", recorda el diari.

El cas Rosell, emès el passat 17 de maig a TV3, repassava els gairebé dos anys privat de llibertat de Rosell. La polèmica va esclatar quan Lavagnini va retirar la signatura després de suprimir un fragment que al·ludia a una societat vinculada a Mediapro, de Jaume Roures, que va ser condemnada a Estats Units i que prèviament havia arxivat la jutge Carmen Lamela, la mateixa que va enviar a presó a l'empresari. També es va suprimir l'epíleg en el qual Rosell llegeix algunes pàgines del seu llibre i en el qual es feia també referència a aquest tema.

tr.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 A., Barcelona, 14/07/2020 - 10:42

En Jaume Roures els té agafats pels 00 als patriotes. Fa i desfa el que vol a TV3.

#2 Albert, BCN, 14/07/2020 - 09:58

Aixo te pinta de "clavegueram del gobernet"... aix... fa pudoret

#1 electra, Barcelona, 14/07/2020 - 09:20

El que fa el Sr. Sanchis és propi de règims totalitaris. de TV5% no ens ha d'extranyar res. tots els que hi treballen ho consenteixent. Tots xupen de la mamella.