Publicitat
Comunicació · 15 de Febrer de 2019. 18:03h.

Sanchis veu totalitari treure llaços grocs

El director de TV3 troba que són “actituds totalitàries, intransigents, violentes”

El director de TV3, Vicent Sanchis, no ha volgut definir directament com accions d'extrema dreta la retirada de llaços grocs de l'espai públic, però en canvi, ha afirmat que són “actituds totalitàries, actituds intransigents, actituds violentes”. Així ho ha manifestat durant la sessió de control a la CCMA, en resposta a una pregunta de Ciutadans sobre una informació de l'Oficina de Drets Civils de la Generalitat.

La diputada Sonia Sierra s'ha referit a l'entrevista que el programa 'Tot es mou' va fer al director de l'organisme, Adam Majó, on va assegurar que hi ha grups “d'ultradreta espanyolista” que “actuen per coartar la llibertat d'expressió dels altres, les idees ideològiques dels altres, humiliar i espantar”. “Treure llaços grocs no té cap mena d'intenció d'humiliar, d'agredir ni d'espantar”, ha sentenciat.

Sierra ha assenyalat que amb aquesta definició són membres de la ultradreta espanyolista els que “pinten el negoci de la mare d'Albert Rivera”, “agredeixen a companys nostres” o “embruten amb excrements les seus de Ciutadans i els jutjats”. “Totes aquestes accions tenen per finalitat el que deia el senyor Majó: coartar la llibertat d'expressió, humiliar, agredir i espantar”, ha considerat.

“Jo no entraré en la definició de què és un grup d'extrema dreta. Sí que puc entrar en la definició de que són actituds totalitàries, actituds intransigents, actituds violentes”, ha afirmat Vicent Sanchis. El director de TV3 ha afegit que “si això ho fan només grups o no grups d'extrema dreta, això vostè ho hauria de parlar amb aquest senyor”, en al·lusió a Adam Majó.

Sanchis ha acusat Ciutadans de “voler dir als periodistes què han de preguntar i què no han de preguntar”. “Deixin que els periodistes preguntin el que considerin”, ha reblat el màxim responsable de la televisió pública catalana.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Fran, Vilassar de dalt, 15/02/2019 - 21:31

"Treure llaços grocs son actituds violentes".

Perfecte. Dons que va ser el cop d'estat del 2.017 ? ..... Amb els mateixos paràmetres de mesurar ben segur que va ser un cop d'estat violent.

Mercès per aclarir-ho, Sanchis.

Apa, ara es ben clar que han de ser jutjats per rebel·lió.

#9 AnnaMollet, Mollet, 15/02/2019 - 20:20

¡Tiene razón, quitar esvásticas nacis es de totalitarios!

El lazo amarillo es la nueva esvástica, y los catalanes que no somos nacionalistas, somos sus víctimas... ¿para cuándo campos de concentración para internarnos en su solución final?

#8 Robertwalser74, Barcelona, 15/02/2019 - 20:11

Vinga Vicent que darrerament no sembles gaire entonat i t'has de guanyar el sou:
"Per ofrenar noves glòries a Catalunya...."

#7 Neferu, Barcelona, 15/02/2019 - 20:06

¿Y ponerlos, ensuciando la ciudad , Es democrático verdad?, así como llenar las playas, un espacio público de cruces, también es democráticos, ¿verdad Sanchís? Esa es la idea que tenéis los separatistas: lo vuestro bueno, lo de los demás, malo. Eso Sanchís tiene varios nombres: prepotencia, intolerancia fascismo.

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/02/2019 - 19:35

Goebbelschís hablando de “actituds totalitàries, actituds intransigents, actituds violentes”, cuando eso es lo que él lleva promoviendo hace años desde Teleseparatismo. Goebbleschís que proyectas sobre los demás la esencia de tu naturaleza. Ve al psiquiatra lo antes posible.