Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2019. 16:59h.

Sanchis 'xuleja' el Parlament

"Em va reprovar un d’antic"

Sanchis 'xuleja' el Parlament

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha afirmat que la seva reprovació, aprovada el 6 d'abril del 2017 pel Parlament, "ha prescrit". El periodista ho ha dit en una entrevista que li ha fet el portaveu d'ERC al Congrés; Gabriel Rufián, al canal de Youtube 'La Fábrica'.

Sanchis ha dit que "no em val que m'hagi reprovat un Parlament antic" i ha subratllat que "tampoc vam fer gaire cas" quan va ser reprovat pel ple de la cambra catalana. El màxim resposable de la televisió pública ha defensat que "la llei de Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals diu que la Corpo, que regeix TV3 i Catalunya Ràdio, és autònoma". 

També ha explicat que "vaig parlar amb el PSC i la gent de la CUP i em van dir 'a nosaltres ara, políticamebnt, no ens convé no reprovar-te perquè quedaríem en evidència, però tu ets molt fort i aguantaràs".

Vicent Sanchis, d'altra banda, ha defensat l'emissió dels anuncis del referèndum perquè "era informació del Govern de la Generalitat i de la majoria del Parlament". "Aquesta és la meva visió de les coses que no coincidirà amb la d'altra gent que considera que puc ser un perfecte colpista. I ells són uns perfectes moniatos, per dir-ho així", ha reblat.

"¿Jordi Pujol o Francesc Camps?", Ha preguntat Rufián. "Home, Jordi Pujol", ha contestat el director de TV3, que ha destacat que "més enllà dels seus episodis familiars, personals i d'enriquiment, hi ha la categoria d'un gran polític".

"Francisco Camps no és un gran polític", ha apuntat Sanchís. "Camps no passarà a la història del país valencià de cap manera i Pujol, per bé o per mal, passarà a la història de Catalunya", ha insistit el director de TV3.

Finalment, s'ha pronunciat sobre l'entrevista que v a fer a Inés Arrimadas i ha afirmat que "em va poder la injustícia pel que estava vivint". "Ella sap que un periodista de TV3 no pot atacar-la com ho fa ella. Ella està en una superioritat d'atac que no hi ha dret", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi, Bcn, 22/09/2019 - 08:17

I allò del mandat del parlament? Val que quan toca la butxaca no compte...

#4 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 22/09/2019 - 06:47

En Sanchis, una pilona del prusses !!!!!!!

#3 Fora Sanchis, bcn, 21/09/2019 - 21:29

Un valencia renegat que fa decades que viu a Barcelona xupan de tot, fins que ha conseguit el que volia

#2 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 21/09/2019 - 19:59

Com pot ser que un cínic com Sanchis pugui ser el director de TV3? "Els anuncis del referèndum de l'1-O eren informació del Govern de la Generalitat i d'una part del Parlament" Per si el Tribunal Suprem tenia dubtes, aquest somines d'en Sanchis dona per provada la malversació. No es mereix els 125.000 anuals. I si, està reprovat.