Publicitat
Comunicació · 14 de Setembre de 2012. 16:58h.

Sant Cugat cessa Francesc Cruanyes

Esteve Crespo serà el director d''El debat de La1'

Sant Cugat cessa Francesc Cruanyes

Francesc Cruanyes, en una foto d'arxiu

El centre de RTVE a Sant Cugat ha rellevat Francesc Cruanyes de la direcció del programa El debat de La1, que tornarà a emetre's a partir del proper dia 19. El periodista feia cinc anys que dirigia l'espai.

Fonts de l'ens públic han assenyalat a e-notícies que la decisió s'ha pres de mutu acord entre les parts, "sense mals rotllos". El nou director del programa serà Esteve Crespo, que torna a Catalunya després d'estar els darrers anys als Telediarios de Madrid. El ja exdirector d'El debat de La1 seguirà a Sant Cugat en altres projectes.

Cruanyes havia estat cap de secció de societat de l'Avui i cap de cultura de Ràdio Barcelona abans d'entrar a TVE. Dins de l'ens, ha dirigit i presentat diferents edicions de l'Informatiu de TVE a Catalunya. També ha estat director del programa Capital humà, presentador i coeditor del programa Impactes, sotsdirector de La Porteria i director adjunt de La Barberia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Elisenda, Hospitalet, 16/09/2012 - 21:17

Esteve Crespo és qui va prohibir a la redacció tve-Catalunya i tve-Barlears que utilitzessin l'expressió "Corona Catalano-Aragonesa" quan era editor a Madrid. Ara que ha tornat a Sant Cugat el PP li agraeix aquesta gesta. Mireu a e-noticies: http://tinyurl.com/3h6u6xc

#1 Marina, Barcelona, 16/09/2012 - 20:47

Francesc Cruanyes ha estat cesat per discrepancies amb la directora de TVE-CAT Ana Maria Bordas. Cruanyes no s'ha queixat perquè li han promès que dirigirà un nou progrma. Han ofert El debat de La1 a Crespo per apartar-lo de l'edició de L'Informatiu, ha estat càrrec de confiança de Fran Llorente.