Publicitat
Comunicació · 12 de Febrer de 2017. 12:45h.

Santi Vila fa de "taxista" d'un periodista de Catalunya Ràdio

El conseller justifica que els mitjans públics depenguin del Departament de Presidència

Santi Vila fa de "taxista" d'un periodista de Catalunya Ràdio

Piulada del programa El Suplement

El presentador d'El Suplement de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, s'ha traslladat en directe des dels estudis de Catalunya Ràdio fins a casa seva, a Sabadell, amb el cotxe oficial del conseller de Cultura, Santi Vila. "Un home que avui ens farà de taxista", ha remarcat el periodista.

Ustrell ha aprofitat el trajecte fins al municipi del Vallès Occidental per entrevistar el conseller, que ha manifestat que "gràcies a la ràdio hem normalitzat l'ús de la llengua catalana" i ha afegit que "la ràdio és un poder molt important, no sé si el quart o el cinquè".

Vila també ha justificat que els mitjans públics depenguin del Departament de Presidència perquè "tots els països del món volen tenir les seves estructures de comunicació a prop del poder". "Això a la llarga ho haurem de canviar".

El titular de Cultura també ha dit que "m'agradaria aconseguir la república catalana", però ha assenyalat que "no seré jo qui surti al balcó" perquè "sóc més discret". També ha dit que en una Catalunya independent l'IVA cultural serà "tan reduït com puguem".

El periodista de Catalunya Ràdio ha acabat l'entrevista donant les gràcies al conseller "per portar-me fins a casa i col·laborar amb nosaltres amb el Dia Mundial de la Ràdio". "No oblidis que la gasolina es paga amb els teus impostos", li ha recordat Vila.

1 Comentaris

Publicitat
#3 botifler1914, Sinitaca, 13/02/2017 - 10:50

Una entrevista valiente, quien ha pagado el jabón? , la gasolina ya lo sabemos.