Publicitat
Comunicació · 29 de Gener de 2013. 13:18h.

Sara Carbonero: "hi ha divisió al vestidor del Madrid"

La parella de Casillas afirma que els jugadors del Madrid "no combreguen gens amb Mourinho"

La periodista de Telecinco, Sara Carbonero, ha assegurat que els jugadors del Reial Madrid "no combreguen gens" amb José Mourinho i que "ara mateix hi ha divisió al vestidor" del club blanc.

En la seva col·laboració amb el programa La Jugada la cadena mexicana Televisa Esports, la presentadora va fer referència a l'enrenou generat per l'exclusiva del diari Marca en què es va dir que els capitans haurien informat Florentino del malestar de la plantilla amb Mourinho i la decisió d'alguns jugadors de marxar en cas que el portuguès continuï a la banqueta blanca.

Sara Carbonero explica que "el clima dins del vestidor, com sabeu tots, no és bo. Els jugadors no combreguen gens amb l'entrenador. Ara mateix hi ha divisió dins del vestidor", de manera que "caldrà esperar a final de temporada per veure si Mourinho se'n va, perquè hi ha fronts oberts".

Carbonero, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alba, Barcelona, 30/01/2013 - 00:51

El periodistes demanen als políticsètica. És ètic "informar" sobre l'actualitat del club del teu marit? seràs objectiu? imparcial?. Amagarà notícies o comentaris crítics per no perjudicar el seu amor?.

#1 Gerard, Barna, 29/01/2013 - 15:48

El ministre Wert hauria d'espanyolitzar urgentment aquesta noia abans que "producie" més bombes informatives contràries als interessos dels bons espanyols.