Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2014. 10:25h.

Sardà acusa Homs de "frau argumental"

Retreu al conseller que vegi la resposta de Barroso com una "carta dels Reis Mags"

Sardà acusa Homs de "frau argumental"

Sardà, amb Mas, el dia de la presa de possessió del president l'any 2010

El periodista Xavier Sardà acusa el conseller de Presidència, Francesc Homs, de "frau argumental" per defensar que la resposta de Barroso a la carta de Mas era positiva i suposava una "decepció" per al Govern espanyol.

Sardà, en un article a El Periódico, manifesta que "on els altres veiem una carta d’ajust, Homs veu la carta dels Reis Mags. Vaja, un llindar de frustració més aviat justet, amb un polsim de desinhibides penques. Art en estat pur".

"Resulta -diu- que segons el conseller Homs, la carta de Durao Barroso beneficia el 'procés'. Jo vull ser així. Vaja, que passi el que passi, tingui la glacial capacitat d’argumentar el que més em convingui". En aquest sentit, lamenta que "si una carta diu que la consulta catalana és un assumpte intern espanyol i que, per tant, Europa no es mullarà, jo dic que ens beneficia". 

"Si a més a més -afegeix- al final de la carta es recorda el criteri segons el qual una Catalunya independent quedaria fora d’Europa, jo segueixo dient que la carta és excel·lent". "Vaja, que ni els saduceus i els farisaics junts", rebla.

L'articulista assenyala que "en el millor dels casos ens trobem davant la proporció àuria del frau argumental. Per contra, si Homs creu en realitat el que ha dit sobre la carta, estaríem en un cas molt pitjor".

Finalment manifesta que "aquesta capacitat dialèctica contra natura és el que la gent d’un país normal detesta de la classe política". "Però aquí tot és diferent perquè la finalitat última és memorable", conclou.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#31 BEJOTA, bcn, 15/01/2014 - 14:39

La banca internacional adverteix que la tensió per l'independentisme pot frenar la recuperació econòmica d'Espanya
El pla de Mas, tot i que irrealitzable, pot soscavar la confiança dels mercats i llastrar el creixement econòmic que apunten la majoria dels indicadors

#31.1 BEJOTA, BCN, 20/01/2014 - 19:54

El boicot comercial y la deslocalización en un entorno de incertidumbre pesaría sobre la economía catalana, lo mismo que sucedió en Quebec, donde en medio de la vorágine independentista numerosas multinacionales y entidades financieras trasladaron su sede de Montreal a Toronto.

#30 Santiago, Madrid, 13/01/2014 - 23:00

RESPUESTA de ESTADOS UNIDOS a la carta de Artur Mas

https://petitions.whitehouse.gov/response/our-response-people-catalonia

¿ Entendeis la frase " Government and the people of Spain will resolve this issue in accordance with their laws and Constitution." ?

¿ Queda claro ?

MAS HACE EL RIDICULO !!

#29 Jordi, ,, 12/01/2014 - 23:45

No extraña el rebote que se ha cogido Sardá. Sólo faltaba que los políticos invadieran el terreno profesional de los cómicos.

#28 Maverick, Barna, 12/01/2014 - 20:49

Menos mal que aún quedamos catalans con seny que pensamos lo mismo que Sardà.

#27 BEJOTA, bcn, 12/01/2014 - 18:44

La banca internacional adverteix que la tensió per l'independentisme pot frenar la recuperació econòmica d'Espanya
El pla de Mas, tot i que irrealitzable, pot soscavar la confiança dels mercats i llastrar el creixement econòmic que apunten la majoria dels indicadors