Publicitat
Comunicació · 3 de Setembre de 2010. 12:10h.

Sardà acusa Rajoy de fer "cabronades"

"Fa la dansa macabra damunt de tres morts"

Sardà acusa Rajoy de fer "cabronades"

Sardà, en una imatge d'arxiu

El periodista Xavier Sardà, en un article a Eldebat, acusa al líder del PP, Mariano Rajoy, de fer "cabronades", de "tenir mala fe", de ser "un reaccionari" i de fer "la dansa macabra damunt de tres morts", en referència a les darreres víctimes de l'exèrcit espanyol.

"Tres morts i Rajoy fent el paper de la dreta cínica que fa veure que no sap què hi fem a un país tan llunyà. Ell ho sap perfectament, però li és igual. Juga amb els sentiments dels ciutadans que no ho saben. Fa la dansa macabra damunt de tres morts", denuncia.

Sardà considera que "Rajoy demostra amb aquesta actitud que és, efectivament, un reaccionari de debò", atès que "està disposat a empassar-se els seus criteris, per fer mal polític". "És un reaccionari perquè, tot i formar part del partit que ens va portar a la guerra il·legal d’Iraq, ara fa veure que no sap què fem en una missió de Nacions Unides. Segons alguns analistes som a l’Afganistan, entre altres motius, pel bel·licisme de Bush i Aznar", recorda.

"I és un reaccionari perquè deixa amb el cul a l’aire a un exèrcit que la dreta sempre ha fet seu. Jo comprenc que molts ciutadans de bona fe no entenguin què es dirimeix a la guerra contra Al-Qaida. El que no entenc, insisteixo, és que polítics de mala fe facin veure que no ho entenen. Això són cabronades", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Guillem, bcn, 04/09/2010 - 12:20

Encara m'en recordo del video patètic que va muntar aquest pallasso cínic i hipòcrita després de la masacre de l'11 M. Contra el PP tot s'hi valia oi Sardà? No et queixis del nivell polític del pais que tu has contribuït a forjar.

#8 Roser, Canet, 04/09/2010 - 10:41

Jo no faria cas d'un marrano, dedicat a fer i viure de les marranades més estrepitoses. Que s'en vagi a la Tele, 5 o 50, i que ensenyi el cul, als qui son com ell. Sap fer altra cosa?

#7 joan, manresa, 03/09/2010 - 18:32

El Casal obra la seba tertulia desde Morolandina (abans Manresa)..--Malament van las coses a can socialista cuant ha de sortir el "bufón" de torn a predicar las "Bones Noves"...Dintre poc sortiran tota la troupe..,Estan ya repartint els papers.Pobrets

#6 El hippy, Barcelona, 03/09/2010 - 16:30

En Sardà hauria d'entendre que Espanya, i per tant Catalunya, necessiten el seu compromís. Ara que l'audiència que l'ha fet ric el necessita, ell no necessita l'audiència. És una llàstima. La brunete campa sola sense que ningú la contrarresti.

#5 sebastià dalmau, Barcelona, 03/09/2010 - 14:34

En Sardà, donat que no necessita d'un "pessebre," per pendre's el tallat pel matí, diu una veritat com aquesta.
Altres periodistes, han d'escriure al dictat dels seus producctors.
Em sap greu, però aquest és el meu diagnòstic del periodisme actual