Publicitat
Comunicació · 22 de Setembre de 2013. 11:25h.

Sardà critica "el periodisme barceloní"

El periodista lamenta que "les imbecil·litats dels fatxes espanyols constitueixin la nutrició essencial del periodisme català"

Sardà critica "el periodisme barceloní"

Sardà, en una foto d'arxiu

El periodista Xavier Sardà considera que "la independència no és el camí òptim per a Catalunya" i lamenta que "les imbecil·litats dels fatxes espanyols constitueixin la nutrició essencial del periodisme català".

En un article a El Periódico, denuncia "el tètric joc del periodisme de trinxeres al servei de poders concrets o suposades grans idees. Dur a vegades l’ofici de periodista: pura propaganda i obstinat foc creuat".

En aquest sentit, Sardà assenyala que "el periodisme barceloní, i potser més específicament l’audiovisual, no està a l’altura des de fa un cert temps" i exposa que "el procés polític que estem vivint, patint, suposant, disfrutant, projectant, somiant o tement ens ha situat en la diatriba i el libel". 

"S’ha entrat a sac amb el desfasat periodisme madrileny de la dreta. Es viu del que tant s’insulta. Barcelona i Madrid ensumen les seves vísceres diàriament per mossegar-se ritualment", afegeix. Finalment, el periodista apunta que "m’atordeix que es pensi que l’Ebre és la suposada divisòria entre la grolleria i l’europeisme". 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#20 josep, prats de lluçanes, 23/09/2013 - 08:38

jo crec que el titular no es lo que diu l´article, ja que s´en fot dels periodistes de Madrid

#19 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 22/09/2013 - 19:09

Un altre botifler que mira la pela (productora de TV) abans que els interessos de Catalunya. Ves amb el Boadella cap a Madrid xaval.

#19.1 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 22/09/2013 - 23:31

Los intereses de Cataluña? Perdona, pero es que Cat es una persona o un ente divino? Es un espacio delimitado donde viven personas. Unos teneis complejos y problemas para relacionaros con otros españoles, otros no. Es vuestro problema, no el nuestro.

#18 yo, tarna, 22/09/2013 - 16:54

Sardá como buen perrito del PSC, se siente incómodo en un debate nacional. Él critica el maniqueismo de los nacionalistas de barcelona.. ¿Y su maniqueismo con respecto a todo lo que sea derecha e izquierda? Estos del PSC están desorientados con el debate nacional. Sarda=marioneta del PSC

#18.1 Jordi Kol, BDn, 22/09/2013 - 20:22

Tota la raó. Independència ja!

#17 BEJOTA, BCN, 22/09/2013 - 16:11

SR.SARDÁ: COM VOSTÈ SAP, TOTS EL MEDIS INFORMATIUS DE CATALUNYA,ESTÁN SUBVENCIONAT.LO D'EN FRANCO ,FOU UN MINUDENCIA.

#16 jordi, bcn, 22/09/2013 - 16:10

en Sardà està en nómina del CNI no? pq últimament està molt actiu...Aquest sr no té cap mena d'autoritat per parlar de periodisme en majúscules, no cal recordar d'on ve.