Publicitat
Comunicació · 27 d'Octubre de 2009. 11:40h.

Sardà denuncia la "lupa unidireccional" de TV3

"Determinats tractaments dels informatius ho interpreto com la crosta nacionalista"

El periodista Xavier Sardà ha matisat, durant la tertúlia de dilluns a El matí de Catalunya Ràdio, les crítiques que va fer a TV3 pel tractament del referèndum d'Arenys, malgrat tornar a denunciar l'existència d'una "crosta nacionalista".

Sardà ha recordat que "vaig elogiar programes com el '30 minuts' de Ciutat Badia, que oxigenen". "En canvi, determinats tractaments dels informatius, em sembla que mani qui mani, ho interpreto, subjectivament, com la crosta nacionalista", ha afegit.

En aquest sentit, ha denunciat que a TV3 "les notícies es miren amb una lupa unidireccional". "Donar tractament de jornada electoral a la consulta d'Arenys em sembla desproporcionat", ha considerat, a més d'assenyalar que "la crosta nacionalista espanyola existeix, però això és molt fàcil dir-ho, però també en tenim nosaltres".

El periodista ha preguntat "quin tractament se li hagués donat a un tractament sobre l'espanyolisme a Santa Coloma? Poc, no?". "No se li pot donar tractament de jornada electoral, aquesta és la meva humil posició", ha sentenciat.

Sardà, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 Guillermo García, Tarragona, 19/11/2009 - 11:06

li dono part de raó a en Sarda.En certa mesura TV3 està impregnada d'una constant olor nacionalista.Alguns es refugien en el nacionalisme perquè creuen que es la única forma de defensar els interessos dels ciutadans/es de Catalunya, y no és així.

#41 apa, bcn, 18/11/2009 - 21:13

Home, després de la depuració de CatRadio i TV3, encara dir que te crosta, és tenir barra ! ! ! ! ! Per cert, aquets vigilants de la pluralitat solament tenen queixes de TV i CatRadio?

#40 Saprissa, Sants, 29/10/2009 - 11:55

Ramonet,lerroux era del Partit Republicà Radical,despres va tindre alguna vinculació amb el socialisme pero ràpid va tirà cap a la dreta

#39 SIUDADANU PALLUS, REUS, 28/10/2009 - 15:34

El que es penos, son tots aquests siudadanus panolis que treuen el cap per ací. No els hi agrada TV3 i es miren "La Noria" o "Fama y a bailar"..... COLLA DE PALLUSOS EJ-PANOLIS.

#38 asco de TV3, BCN, 28/10/2009 - 14:06

Por 1 vez tiene razón este tipo. TV3 para los fanáticos. Conmigo que no cuenten, que la tengo en el 22 del mando y hace tiempo que no sé quién anda ya por ahí. Es una absoluta bazofia sectaria, entre informativos, el tiempo, el deporte... aajjjj QUE ASCO