Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2011. 11:28h.

Sardà diu que és "un espanyolista de merda"

El periodista admet que "sempre voto al PSOE. Això inquieta molt als altres tertulians""

Sardà diu que és "un espanyolista de merda"

Imatge del llibre

El periodista Xavier Sardà, que publica l'assaig 'Cataluña, España y la madre que las parió', explica en una entrevista a Vanitatis, que les relacions entre els dos territoris el tenen "fart". "Sóc un espanyolista de merda i sempre voto al PSOE", diu.

El periodista contraposa aquesta visió que es té d'ell a Catalunya amb la que es té a Madrid, on, assegura, és vist com un "català irredempt".

"Espanya té un problema, no el té Catalunya o Euskadi, la qual té això que anomenem Espanya. És molt pesat, però Espanya té l'oportunitat de fer un estat federal, canviar la Constitució i s'acaba", apunta.

"Jo sempre voto al que diríem esquerra o PSOE. Hi ha gent que pot votar en blanc però jo sóc molt antiquat, molt clàssic i a més tinc el mal gust de dir el que voto. Voto a Montilla. Inquieta molt als altres tertulians" , reconeix.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#44 Magda, Barcelona, 13/04/2011 - 13:51

La traducció del castellà ha de ser "...voto EL PSOE."

#43 Saprissa, Sants, 13/04/2011 - 09:48

ben dit Sardà! hi ha gent intransigent i de pataleta fàcil

#42 trucafort, Olot, 13/04/2011 - 07:40

Si aquest és d'esquerres jo me la tallo i hem faig monja.
Que no us engalipan els botiflers.
Volem una Catalunya independent.

#41 Ramon, Barcelona, 13/04/2011 - 01:22

Tots aquests trincaires són coherents amb allò que van cantar, que no es poden tenir dues pàtries a la vegada sense estar boig. Ells sempre n'han tinguda una. Primer va ser la catalana. I després ja l'espanyola.

#40 ramon, barcelona-c, 13/04/2011 - 01:07

Dmostració del seu nivell intelectual ,es possible lector del "El Terruño"i el Mundo. Els catalans som on som per nosaltres no per els espanyols .Aquest noi ,encara no s'ha fet adult, no podem imaginar lo cofoi que s'ha quedat pensant que ha deixat epatés els seus conciutadans i com ell milers.