Publicitat
Comunicació · 18 de Gener de 2011. 10:27h.

Sardà rectifica sobre Shakira i Piqué

El periodista diu ara que pot ser "fals" que la cantant "li fotia la llengua per la boca i li sortia per l'orella"

Sardà rectifica sobre Shakira i Piqué

Shakira i Piqué, en una imatge d'abans del Mundial

El periodista Xavier Sardà ha demanat disculpes a Shakira i Gerard Piqué després de l'enrenou que han causat unes declaracions en què el periodista assegurava que la cantant i el futbolista es van fer un petó en un restaurant de Blanes.

""Shakira li fotia la llengua per la boca i li sortia per l'orella", va afirmar. Ara, en declaracions que recull El Periódico, afirma que "malgrat els anys de periodisme que acumulo, considero que he comès un error. Vaig parlar de la vida de Piqué i de Shakira, del que fan lliurement on sigui".

Sardà ha subratllat que no va veure el petó i que "hi ha la possibilitat" que la informació proporcionada per la seva font fos "falsa". "Per la meva foma de pensar, per la forma com entenc la meva professió periodística en aquest moment i perquè mai vull perjudicar tercers, he de demanar disculpes a Piqué i Shakira categòricament i obertament".

El periodista està "fotut de veritat personalment i com a cule. Me'n penedeixo notabilíssimament".

"Una cosa és el context d’una conversa sobre xicotes de futbolistes a TV3, on els meus comentaris sobre tu i Shakira podrien tenir una justificació més o menys divertida. Però l’altra és l’amplificació que s’ha produït posteriorment de les meves paraules", escriu a El Debat.

"El meu comentari adquireix un to molt desafortunat convertit en text escrit. És evident, per tant, que vaig cometre un error inicial en referir-me a tu i a les teves relacions personals. Dit això, també vaig cometre l’error de fer-ho de forma inadequada", afegeix.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Jordi, Barcelona, 18/01/2011 - 23:20

Pobre home ¡¡ Aquest Sardá , de mal a pitjor . Com es pot degenerar una persona ¡¡

#12 Edu, Barcelona, 18/01/2011 - 18:43

No cola, i tant que els vas veure, no serveix de res ara dir que no, panoli!

#11 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 16:02

S'ha d'anar amb més prudència, sociata, abans de fer córrer un boca-orella.

#10 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 15:56

"Fiuuuuuuu, fssssss, fiuuuu, benditos seáis, soy Javier Sardá y vengo de Marte para preveniros contra el PP y contra Alfonso Arús. Fiuuuuuuu, fusssss, germans en crist, ara sóc Xavier Sardá i vinc de Gestmusic per dir-vos que la caiguda del Tripartit és l'anunci de l'Argamedon".

#9 Carrasclet, Girona, 18/01/2011 - 15:34

En Sardà hauria de fer com els seus germans ideològics: Albert Boadella i Alejo Vidal-Quadras, tots tres fills ideològics de Blas Piñar i com ells hauria de fotre el camp cap a Madrid per a no tornar mai més.