Publicitat
Comunicació · 5 d'Abril de 2009. 21:36h.

Saura 'denuncia' TV3 al CAC

Encarrega un informe sobre les imatges dels incidents del 18 i 19 de març

Saura 'denuncia' TV3 al CAC

Mònica Terribas, en una comissió de control de la CCMA

El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació ha encarregat un informe al Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) sobre el tractament que les televisions catalanes i de la resta de l’Estat espanyol han fet de les imatges dels incidents del 18 i 19 de març passat, segons fonts oficial de la conselleria. L'informe que s'ha sol·licitat faria referència tant al tractament en els espais informatius com a la resta de programació que ha dedicat part del seu temps a aquests fets.

El secretari general de CDC, Felip Puig, ha afirmat al respecte que “Saura no ha après res dels seus errors continuats i es confirma que no està preparat per dirigir la policia en un moment en que cal fermesa, coratge i sentit d’Estat”. A parer del dirigent nacionalista, “Saura busca culpables entre els mitjans de comunicació i les forces polítiques com CiU per amagar la seva pròpia incompetència”. “Ara cal que el president Montilla li retiri les competències en Interior i en el comandament de la policia, i si no ho fa, serà corresponsable d’aquesta incompetència i mala gestió de la policia”, ha dit Puig, que ha insistit en que “Saura no és conscient tampoc de la seva mala gestió i per això cal que se’l cessi”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 eduard, barcelona, 07/04/2009 - 19:15

cal una nova televisió en català, privada, que tot i que sigui partidista dongui un contrapunt a tv3.

#15 kim, Barcelona, 06/04/2009 - 13:11

Com TV3 no diu tot lo que el Saura vol, denuncia al canto, i sino vindrá el Joan Ferran que "farà uns petits cambis en plantilla". Com va fer a CatRadio. I aquestos es queixaven de CIU, hahahaha. Donç ara a atipar-se de dictadors.

#14 kanopus, Bages, 06/04/2009 - 11:48

En Saura i els del tripartit són uns petits dictadors en potència, acabarien com el Chávez aquell.
No sé què us queixeu tant, si a l'hora de la veritat doneu majoria absoluta al tripartit, tenim la misèria de govern que ens mereixem.

#13 montserrat, Barcelona, 06/04/2009 - 11:21

Això, ara només falta que instauri la censura, i tornar als vells temps. Que potser els anyora?

#12 Ramon de les olives, Barcelona, 06/04/2009 - 09:40

Existeix alguna possibilitat per poder fer algun examen psiquiàtric o psicològic a polítics com aquest per veure si poden estar al govern o la política?