Publicitat
Comunicació · 1 de Juliol de 2019. 18:56h.

Segon terrorista que no se'n penedeix que entrevista TV3

“En absolut me'n penediré. Si naixés mil vegades, mil vegades escolliria el camí que vaig triar”

Segon terrorista que no se'n penedeix que entrevista TV3

Paco Cela

L'ex membre dels GRAPO, Paco Cela, va assegurar aquest passat dissabte en una entrevista a TV3 que no es penedeix de les accions que va realitzar mentre va formar part de la banda terrorista. “En absolut me'n penediré. Si naixés mil vegades, mil vegades escolliria el camí que vaig triar”, va afirmar al programa 'Preguntes Freqüents'.

Preguntat sobre si se sent responsable de les 89 víctimes que va causar la banda terrorista, Cela va asseverar que “em sento responsable de totes les accions que han dut a terme els GRAPO mentre n'he estat militant”. També va negar que la banda armada assassinés guàrdies civils, sinó que “els GRAPO van fer execucions”.

“L'execució és política. Cap organització revolucionària en el món va admetre que assassina, es defensa”, va argumentar, alhora va afegir que “quan hi ha un enfrontament armat, els morts estan per les dues parts”.

Paco Cela, que va sortir de la presó el passat 25 d'abril després d'estar 33 anys a la presó en diferents etapes, és el segon terrorista que entrevista la televisió pública catalana que no es penedeix dels atemptats.

El primer va ser Josean Fernández, membre d'ETA que va ser condemnat per participar en l'assassinat de l'industrial vinater Rafael Vega Gil. “No em penedeixo de res. Ho vaig fer conscientment”, va assegurar en una entrevista al 'Preguntes Freqüents' al maig de 2018.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 sid, bcn, 02/07/2019 - 15:09

ara per fer complert falta que entrevistin a un torturador franquista q no sen penedeixi, o un pilot dels avions argentins que tirava als opositors al mig de l'Atlantic satisfet per la feina feta. Aquest és el nivell

#23.1 Oriol, BCN, 02/07/2019 - 23:09

Fraga va penedir-se mai d'haver sigut ministre d'un govern colpista, o dels morts de Vitòria? Què en diu el partit polític que va fundar?

#22 Un musclu, Bcn, 02/07/2019 - 14:36

Encara funciona TVnpocs?

#21 Nitato, Navarcles, 02/07/2019 - 12:48

Que li donin un pressupost de 2 millons d'euros l'any o que se la paguin els indepes amb els seus calés. TV3 fot fàstig

#18 Hasel, personaje siniestro, Barcelona, 02/07/2019 - 01:34

Por cierto, si fuera Hasel, me daria asco apoyar publicamente a los GRAPO y a ETA por su «convicciones».

Sigue chupando de la teta de TV3%, pero seguiras siendo una rata de alcantarilla.

#18.1 Torental, Torrecilla, 03/07/2019 - 18:39

En twiter Hasel apoya a Stalin y Lenin. Menudos angelitos... que miren las estadisticas de muertes cometidas por estos personajes.

#17 Asesino y cómplice Incoherente, Barcelona, 02/07/2019 - 01:30

El del GRAPO ha demostrado su incoherencia ideologica. Expresó que no está arrepentido porque «el arrepentimiento es un sentimiento religioso, que no debe mezclarse con política» pero, a su vez, admitió que no conseguieron sus objetivos políticos. Este no ha leido a Montesquieu y lo que dice sobre la moral.

Por lo demas, pudrete asesino. Cont