Publicitat
Comunicació · 8 d'Abril de 2021. 12:27h.

Se'n riuen fins i tot a Catalunya Ràdio

L'APM diu que el carnet de Puigdemont és una manera "original per finançar-se"

El programa APM? de Catalunya Ràdio ha fet conya amb la "identitat digital" creada pel Consell per la República. El copresentador Joel Díaz l'ha equiparat al carnet del Super3 i ha dit que l'entitat privada presidida per Carles Puigdemont "ha trobat una idea original per finançar-se, original, inofensiva i, sobretot, tendra". 

Díaz ha manifestat que "serveix per moltíssimes coses, passa que totes elles són imaginaries i faran les delícies de les persones que ja no tenen edat de ser del club Super3, però encara conserven intacta la innocència i les ganes de somiar del nen que porten a dins".

El copresentador del programa d'humor ha afegit que "és un carnet del súper per gent gran. Una targeta de plàstic que és més, molt més, és un passaport a un món de somnis i fantasia on qualsevol cosa pot ser realitat: la República Digital Catalana".

Finalment, Joel Díaz ha apuntat que "em sembla una idea collonuda perquè crec que era un ninxo de demanda que estava poc explotat: els nens grans orfes del club Super3, orfes d'un carnet que els acrediti com a somiadors". "Ara espero amb candeletes que treguin el carnet de conduir cotxes digitals per la república digital catalana de les autopistes digitals catananes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 10/04/2021 - 07:07

Lo próximo? El Monopoly de la República Catalana. Tendrá incluso casilla cárcel y para salir de ella, a esperar la carta con el DNI del Sr. Puigdemont. Podrás edificar donde y como quieras, eso si, pagando un 3% más.

#10 Inasio, Ciciero, 09/04/2021 - 02:48

Para que la gente se anime con la tarjetita, regalarán la primera raya para que tenga alguna utilidad.

#9 Cavallblanc, En el lejano Oeste, 08/04/2021 - 18:02

Habia una vez .....un circo#8 Masias , Mis posaderas , 08/04/2021 - 14:27

Pero hombre De Dios ! Otro que cree que los pájaros maman

De donde sale la pasta para el polvorilla es de los misales de Don Jordi Pujolone y de la Genera. Esto de la tarjeta es solo una tapadera.

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 08/04/2021 - 14:23

Potser no se n'adona de que tota aquesta descripció de la República digital val també per la presa de pèl de la de "veritat".
El procés encaixa perfectament en tot el que diu.