Publicitat
Comunicació · 13 de Març de 2013. 19:17h.

Sense notícies sobre les hienes de TV3

El CAC fa una nota per demanar català a la Cope, però encara no ha dit res sobre el vídeo de les hienes de TV3

Sense notícies sobre les hienes de TV3

El president del CAC, Roger Loppacher, en una foto d'arxiu

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha alertat la Cope, que ara també gestionarà les freqüències d'Onda Ramblas, en virtut de l'acord entre la cadena episcopal i Vocento, que respecti els percentatges d'emissió en català en la nova programació. En canvi, encara no ha dit res sobre el vídeo emès per Esport 3 on es comparava els jugadors del Reial Madrid amb hienes.

El CAC ha respost Onda Ramblas que "la proposta tramesa ha de respectar escrupolosament els compromisos particulars assumits per la societat titular respecte de cadascuna de les freqüències radiofòniques i, en particular, en allò que afecta la producció elaborada en Catalunya i en relació als percentatges d’emissió en llengua i música catalana".

El grup radiofònic havia enviat prèviament un escrit al CAC on es garanteix que "la nova programació que emetrà fruit del seu acord de col·laboració amb el prestador COPE respectarà el compliment de la programació pròpia i dels compromisos particulars", segons l'ens supervisor.

El grup Vocento i la cadena Cope van signar fa unes setmanes un acord pel qual les emissores d'ABC Punto Radio, propietat del grup editor del diari ABC, compartirien una única programació en cadena amb la Cope, que seria el gestor dels diferents formats.

Fonts de la Cope han explicat que "el CAC no li demana res a la Cope, dons la carta va adreçada a Punto Radio (Vocento). Per ara nosaltres som 'subjecte passiu'”. "El CAC per tant no li demana a la Cope que compleixi amb el  català" ja que tant aquesta emissora com Cadena 100 "compleixen amb l’emissió de música i llèngua amb escreix des de fa anys".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 moises, cornella, 14/03/2013 - 10:24

Y porque tienen que pedirle catalan a la cope? Es como pedir que quiten flamenco en radio teletaxi,cada radio pone la musica que le da la gana y habla el idioma que quiere

#3 Ramon, Paguem-los 300 milions al mes, sí, 13/03/2013 - 23:47

Els milionaris (que no hienes) de Bandera Roja J.Roures i G.Romy, Cap i Sotscap de Producció de TV3, feien els vídeos de propaganda d'Herri Batasuna amb els diners dels catalans dins Serveis Informatius de la casa. Ells ja no hi són, però els seus compas es manifestaven avui a pça. Sant Jaume.

#2 andreu, tarragona, 13/03/2013 - 21:36

Les beques menjador eliminades i aquests senyors cobrant el seu sou millionari per no fer res.

#1 Antoni, Mahón (Menorca), 13/03/2013 - 20:10

Estos del CAC tan hipócritas como siempre. Tiene Cataluña radio algún tipo de programación en castellano y TV3.

#1.1 pepe, andorra, 14/03/2013 - 12:31

ni la tiene, ni se le espera, siendo el español otro idioma oficial en Cataluña y siendo hispanoparlantes y pagadores de impuestos algo mas de la mitad de las personas q viven ahí. A eso se le llama sectarismo. No es como con las personas negras en alabama, pero se le parece.