Publicitat
Comunicació · 18 de Setembre de 2012. 09:34h.

“Sense periodistes no hi ha periodisme"

Ana Pastor: "I sense periodisme no hi ha democràcia"

“Sense periodistes no hi ha periodisme"

Ana Pastor

La periodista Ana Pastor s’ha mossegat la llengua aquest dilluns quan ha tingut l’oportunitat d’explicar els motius pels quals va ser cessada del programa ‘Los Desayunos’ que conduïa cada matí a Televisió Espanyola. En una entrevista al programa ‘El Hormiguero’, la periodista ha evitat criticar el nou director d’informatius de la televisió pública, Julio Somoano, i ha considerat que han de ser els ciutadans els qui han de demanar explicacions al dirigent de l’ens públic.

L'expresentadora de TVE ha manifestat, tanmateix, que “centenars i centenars de periodistes estan a l’atur. Sense periodistes no hi ha periodisme, i sense periodisme no hi ha democràcia”.  “Creuen que són els ciutadans els consumidors de periodisme, i no els polítics”, ha afegit.

Pastor no guarda rancúnia a Televisió Espanyola i espera que l’ens “funcioni bé” perquè “el país mereix una bona televisió pública”. Fins i tot ha defensat els serveis informatius de la cadena de les crítiques rebudes per baixar fins al cinquè lloc de la graella del Telediario la manifestació independentista de la Diada.
 
La periodista ha explicat la “bona relació” que ha tingut amb l’expresidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, i ha revelat que a la seu del PP a Gènova s’han adonat de la dimissió de la dirigent durant la roda de premsa d’aquest dilluns que ha protagonitzat aquest dilluns.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 catimperi, bcn, 18/09/2012 - 12:29

Sense improperis! AP, és una gran i lliure periodista.
Jó!si fós Catalana?!!!

#3 Cigronet, SFG, 18/09/2012 - 10:16

(continuació) surtin a TV3 en solitari, fent declaracions, o senzillament opinant sobre certes qüestions ?. Què va. CiU i Barcelona, el melic del món, acaparen sempre el telenotícies, i quan no és això és la flagrant i indicriminada massificació futbolera per entretenir els babaus massoquistes.

#3.1 Enric, Barcelona, 18/09/2012 - 10:29

Home, dir això desprès dels xanxullos a la Corpo per part d´ERC, té nassos. Qui va nomenar la Terribas? i l´Enric Marín? Albert Sáez? Aquí cadascú fa la seva, a la seva manera. I la degeneració de TV3 i CATRàdio va venir, mal que et pesi, amb el Tripartit i sobretot ERC manant als mitjans.

#2 Cigronet, SFG, 18/09/2012 - 10:13

Per tenir periodistes que han de manifestar allò que els diuen que han de dir des de les seves respectives redaccions, dels que hi ha, encara en sobren un 90%. L'exponent del què dic, a casa nostra n'és TV3, la qual suposadament és pública (pero de CiU pagant jo). Heu vist mai que ERC o SI (continua

#1 Pimpollo, Vic, 18/09/2012 - 09:56

AP es una pija, una sociata de salón. Es esa clase de mierda de derechas quye va de progre. Queremos un socialismo real, patriota, sin complejos; no la caspa que regala Anita