Publicitat
Comunicació · 15 de Març de 2011. 18:46h.

Sense vel davant el president d'Iran

La periodista de TVE Ana Pastor: "no ha estat intencionat, sinó per la intensitat de l'entrevista"

La periodista de TVE, Ana Pastor, ha entrevistat el president iranià, Mahmud Ahmadinejad i enmig de la batussa dialèctica, a la presentadora de 'Els Esmorzars de TVE' se li ha caigut el hijab o vel islàmic deixant el seu cap al descobert, que és considerat una falta de respecte a l'Iran.

Ahmadinejad s'ha mostrat visiblement molest quan se li ha preguntat per una intervenció militar estrangera a Líbia per considerar que empitjorarà la situació, alhora que ha afirmat que "qui bombardeja el seu poble, ha de ser condemnat".

La periodista, al seu bloc, ha apuntat que "el que ha passat amb el vel, no ha estat intencionat sinó per la intensitat de l'entrevista". "El periodista no ha de ser notícia", ha afegit.

Ana Pastor, amb el vel caigut
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Miquel, Barcelona, 16/03/2011 - 13:25

Uf, quin gran mèrit el de l'entrevistadora, eh?! Segur que ha gestionat l'entrevista tota soleta, oi? Ah, i a la televisió pública espanyola segur que no li ha costat ni un ral organitzar l'entrevista. I a sobre segur que no hem sentit ni la meitat del que realment ha dit l'entrevistat...

#9 Ramon, Barcelona, 16/03/2011 - 12:03

Felicitats a l'Ana Pastor per la seva valentia en l'entrevista. L'únic que em pregunto és, si tan atrevida és, per què permetia al "59 segundos" que els "tertulians" (un pèl sectaris "dreta-esquerra" en la meva opinió) es portessin amb la baixesa i mala educació que tan sovint mostraven?

#8 Magda, Barcelona, 16/03/2011 - 09:44

El vel no SE li ha caigut, li ha caigut. Si aquest comentari es fa visible, serà el primer dels meus corregint disbarats que s'hi fa.

#7 filaberqui, Sabadell, 16/03/2011 - 08:31

I a on SE LI HA CAIGUT? AL TERRA? A casa meva les coses tota la vida han caigut, i han caigut a terra. Gràcies per aquesta nova lliçó gratuïta de catanyol, srs. d'e-noticies. El que us hauria de caure és la cara, però de vergonya!

#6 Gerard, Barna, 16/03/2011 - 02:38

Una periodista de la televisio publica espanyola entrevista el president d'Iran (ni més ni menys) i la noticia es el vel? Aquest es el problema, ens hem tornat ximples. Si us hi fixeu l'Ahmadinejad es limita a riure, el que l'incomoda es la pregunta, no el vel. A veure si podem raonar com adults.