Publicitat
Comunicació · 21 d'Octubre de 2013. 10:02h.

"Senyor Rivera, cal que digui això?"

El líder de Ciutadans afirma que té "més feina a fer" que desmentir informacions de l'Ara i Tv3

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat molest a Els Matins de TV3 per les preguntes d'Ariadna Oltra al voltant de la fundació del partit i li ha etzibat a la periodista que "a més de TV3 i el diari Ara hi ha molta més feina a fer". "Senyor Rivera, cal que digui això?", ha contestat Ariadna Oltra.

Rivera ha demanat "deixi'm dir el que jo vulgui, perquè només faltaria que digués el que vostè vulgui". També ha defensat que "no hi ha cap problema" amb la Sindicatura i ha assegurat que "no hi ha res a amagar". El dirigent de C's, però, s'ha tornat a molestar davant la insistència d'Oltra i li ha dit "escolti, que això no és un debat, deixi'm que respongui".

La periodista ha volgut saber si Rivera se'n penedia d'haver muntat la fundació a Madrid. "Ja sé que aquí a Catalunya això de Madrid són els dolents, però és una ciutat com qualsevol altra, hi ha un registre de fundacions", ha argumentat el polític. "Com vostè, hi tinc amics, senyor Rivera", ha replicat Oltra.

Rivera també ha afirmat que la Sindicatura de Comptes és "de CiU" i ha lamentat que "els partits assignen als seus síndics i alguns tenen carnet". "Els mateixos que no han controlat durant 30 anys els seus partits i les seves fundacions són els mateixos que…". "Torna a engegar el ventilador, senyor Rivera", ha indicat Oltra, a més de demanar "proves" al líder de C's del que havia dit.

Imatge de l'entrevista
Publicitat
Publicitat

211 Comentaris

Publicitat
#122 calu, livorno, 23/10/2013 - 11:53

Rivera, no ens empasem aixo de la inexperiencia. Ja no ens enganyis mes!!!

Mentider i fals!!!

#121 xavier fabra, stop hispanofobia, 23/10/2013 - 09:50

el nodo de tv3 haceindo el trabajo sucio , menos mal que yo lo pago pero en mi casa no se ve , tenemos niños pequeños sensibles , esta sicaria tambien le interesa el 3% casao palau itv ?

#120 calu, livorno, 22/10/2013 - 20:44

Rivera, parla clar i no amaguis res. Fes un acte de sinceritat.

#119 Johan, josa de cadi, 22/10/2013 - 19:10

ES que aquesta Oltra com periodista és molt , molt, molt dolenta. I no està acostumada a què la ridiculitzin.
Felicitats Albert.

#118 Alex, Mataró, 22/10/2013 - 14:52

Aquí teniu tota l'entrevista:

http://www.youtube.com/watch?v=UwHmMkw6PpU

Preneu-vos la pastilla pels nervis, patriotes de calçotada. Esteu tots tan nerviosos que sembla que estigueu esperant que en Rivera faci un pet per anar a per ell.

Per cert, com es nota que sou nens de l'ESO.