Publicitat
Comunicació · 4 de Febrer de 2011. 10:52h.

"Senyora Terribas, per què Mas és omnipresent a TV3?"

Joan Ferran li pregunta si "té prevista l'aparició de Mas -amb el timó i amb indumentària marinera- a Thalassa?"

"Senyora Terribas, per  què Mas és omnipresent a TV3?"

Mas i Terribas, a TV3

El diputat del PSC, Joan Ferran, en un article al seu bloc, pregunta "senyora Terribas, per què Artur Mas és omnipresent a TV3?". El diputat recorda que "d'ençà que es produí el relleu al front de la presidència de la Generalitat els ciutadans de Catalunya estem sotmesos a una saturació de imatges, reportatges i entrevistes que glossen la figura dels consellers del Govern i, especialment, la del president Artur Mas".

"L'exemple més paradigmàtic d'aquest fenómen ha estat l'aparició del líder convergent en un programa dedicat a l'estat de la neu de les nostres muntanyes vestit d'esquiador. La situació d'omnipresència televisiva del senyor Artur Mas ens convida a preguntar a la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, i al Consell de Govern de la CCMA, la següent qüestió: Té prevista Televisió de Catalunya l'aparició d'Artur Mas -amb el timó i amb indumentària marinera- en el programa Thalassa?", conclou.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 ahbRfavRxafQVeifEZ, XmahzoedUJwWQokvB, 11/04/2011 - 09:43

h0OHRv That's a mold-breaker. Great thinking!

#11 Juan, Barcelona, 06/02/2011 - 21:13

¡Que cosas tiene el Joan Ferrán¡ ¿porque va a ser que el Más salga tanto en TV3 y en Catradio?. Lo normal, cuando la directora, la Terribas, es su más ferviente admiradora.

#10 Josep, Barcelona, 06/02/2011 - 18:14

Senyor Ferran, pel mateix preu, podria preguntar quantes vegades ha aparegut Montserrat Tura durant l'últim mes a Catalunya Ràdio.

#9 Untal Yeti, Sant Joan Despí, 05/02/2011 - 00:06

Fa anys que el Temps de Neu ignora les estacions catalanes, tret de la Molina. Apa, a viatjar per mig món amb els diners dels catalans. I el Toni Real és un péssim escriptor i un llepa culs, ara el del Mas. Terribas has de pulir-te aquests elements.

#8 pep, manresa, 04/02/2011 - 21:25

Clavadet, clavadet, que un tal Mourinho entrenador del Madrid, sempre buscant excuses, conspiracions i villaratos, quan la realitat és que en Mas ara no surt pas més que abans el Montilla, el Saura o el Carod, la diferència rau en el fet que amb aquests la cosa era multiplicada per tres