Publicitat
Comunicació · 3 d'Abril de 2018. 10:04h.

Sergi Pàmies qüestiona els CDR

"Quan marquen el camí, no hi ha camí"

Sergi Pàmies qüestiona els CDR

Article de Sergi Pàmies

L'escriptor Sergi Pàmies ha qüestionat els Comitès de Defensa de la República en un article a La Vanguardia titulat "Quan els CDR marquen el camí, no hi ha camí". "Tallar vies de tren, carreteres i autopistes i expropiar peatges amb granotes de tragèdia nuclear, en canvi, és, aquí i a la Xina Popular, difícil de justificar", assegura.

Pàmies exposa que "els mitjans s'esforcen per explicar-ne l'origen i la legitimitat, però no esborren la inquietud que una minoria pugui, en nom de paraules majors, sabotejar l'activitat d'un país que intenta sobreviure a l'anormalitat crònica en què viu".

"La resignació amb què s'accepta aquest abús en nom de l'esperit revolucionari és un símptoma -afegeix-, com ho són les reaccions furibundes que recuperen llenguatges bèl·lics". Finalment, apunta que "això explica que acabem veient amb una dissonant fascinació performances com la de Térmens, amb una processó punk i sacrílega".

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Anormalitat, Chez Titole, 03/04/2018 - 19:03

Si hem arribat a la anormalitat crónica es degut a que ens hi han portat. Fins i tot es podría entendre si aquesta anormalitat haguès estat conduïda per un procès en el qual hi havía una certa possibilitat d'assolir algún objectiu, pero en aquest cas la possibilitat mai ha existit, per incompetència i baixíssima qualitat dels líders.

#2 sid, bcn, 03/04/2018 - 11:06

Les CDR són per intimidar i contralar, el territori i les persones. Fan el q han fet els nacionalistes i els totalitaris tota la vida.

#1 TabarnianCitizen, Barcelona, 03/04/2018 - 10:31

Revolució de pijos benestants i tractorians que només miren la tv3...