Publicitat

Crits de "fora el Borbó i el comte de Godó" a la Plaça de Sant Jaume

Un grup de persones del centenar, que va participar en la manifestació republicana a Barcelona, van ‘assetjar’ un periodista de 8tv que estava cobrint la concentració a la Plaça de Sant Jaume.

El grup de joves va cridar consignes com "fora el Borbó i el comte de Godó" o “Navarro dimissió”, com es pot veure al vídeo, mentre el reporter rebia indicacions de la producció del programa de 8aldia i intentava fer la seva feina.

Més de dues mil persones s’han dirigit en manifestació a Sant Jaume des de la concentració que hi havia a la plaça de Catalunya. La manifestació anava encapçalada per un grup de comunistes amb una pancarta amb el lema "no a una altra transició, República socialista".

El periodista de 8tv, rebent indicacions entre crits contra el grup
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Mirandolina, Blanes, 03/06/2014 - 18:44

Tele-Godò, ah!, el país de les tertúlies, on sempre surt gent apoltronada al seient, tan pròpia, evident i repetitiva, que la pots assaborir sense donar veu al plasma, ja saps el que diuen, i el que no diuen.

#8 Papaluna, Barcelona, 03/06/2014 - 17:52

I això tot i comptant que LV fa anys que ajuda a la causa secessionista. Mai entendré com el conde dels collons i la seva 'grandeza de España' li permeten donar aire a la secta que vol dinamitar l'Estat. Què no en té prou amb el que factura amb els anuncis de putes (LV i 8TV)? O són les subvencions?

#7 Los politicos quieren mas poder, cuidado, que te van a engañar de nuevo, 03/06/2014 - 13:46

Guinea ecuatorial es una república y Suecia es una monarquía . ¿Guinea es mas democrática que Suecia?.

En toda España tenemos unos políticos que a pesar de lo que nos están haciendo todavia hay gente que confían en darles mas poder

#6 narcisa, mariano i su marianus, jajjs, 03/06/2014 - 12:59

i el Marianus Carol?

#5 spanish, Madrid, 03/06/2014 - 12:42

los que berrean seguramente votan a ERC y a CIU que sigue regalando dinero a Godo....: Merluzos