Crits de “manipuladora”

El grup de periodistes Pi i Margall ha denunciat “assetjaments, insults i agressions” contra reporters de televisions d’àmbit estatal, i fotògrafs per parts dels CDR, segons ha informat l’associació de periodistes en un comunicat.

Un dels reportes que han tingut dificultats per informar aquest dilluns ha estat una periodista de TVE que, mentre informava de la irrupció dels CDR a la delegació del Govern a Girona, un grup de persones s’ha situat al seu darrera amb estelades i cridant “premsa espanyola manipuladora”.

Una situació similar és la que ha viscut la reportera d’Antena 3 quan ha informat des de Girona per al programa Espejo Público. L’espai de la cadena d’Atresmedia ha denunciat al seu compte de twitter que “els CDR boicotegen una reportera” del programa a la delegació de la Generalitat a Girona.

Per la seva banda, un periodista de Telecinco també ha hagut de fer una crònica envoltat de membres de CDR al crit de “premsa espanyola manipuladora”. El reporter ha dit a twitter que “són una minoria els que intenten boicotejar la nostre feina, però no ho podem normalitzar”.

El grup Pi i Margall ha condemnat els fets i ha denunciat que “a Catalunya, degut a la passivitat de la Generalitat, s’ha instal·lat una mena de barra lliure amb la qual els radicals poden obstaculitzar la tasca dels periodistes que no són del seu gust”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 02/10/2018 - 20:19

Jo vaig ser a la mani de la Jusapol i els únics violents eren els independentistes. Segurament hi ha d'altres manifestacions on hi ha gent partidària d'Espanya que fiquen la pota, però avui per avui la violència és, en gran mesura, de signe independentista.

#7 ElBarselono, Bestiola amb forma humana, 02/10/2018 - 12:33

Una nueva muestra de cuales son los principios de los independemierders, ataque directo contra la LIBERTAD de prensa. A la nostra terra hay que hacer el mismo periodismo que hace TV3 o Vilaweb

#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/10/2018 - 09:49

Que últimamente los CDRs ondeen la bandera negra del grupo terrorista "Estat Català" es toda una aclaración de intenciones. Ya se ve en todas sus intervenciones. Ante Cataluña, España y Europa, los independentistas han abandonado finalmente la democracia y reclaman el enfrentamiento violento.

#5 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 02/10/2018 - 07:36

A cada cual lo suyo. Los CDR son unos energúmenos y ya no se molestan en disimularlo. Cuanto antes se acabe con este hooliganismo, mejor.

#4 Jordi BR, L'H, 01/10/2018 - 23:54

Els fets són els que són, hi ha un sector important de l'independentisme que n'està farta del que consideren un maltracte permanent i de no escoltar gens per part de l'Estat. Crec que la posició del govern espanyol i la desorientació del govern català porta a més radicalització amb posicions més properes a la CUP

#4.1 Serfi, Bcn, 02/10/2018 - 07:29

Que vayan al psicólogo, que quieres que te diga. Me dan bastante igual

#4.2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/10/2018 - 09:45

I per això acosan i tractan de manipuladors a TOTS els mitjans que no siguin TV3, que es de fet la emissora més manipulada d'Espanya. Oi?

#4.3 Jordi BR, L'H, 02/10/2018 - 10:26

Espluguenc, una cosa tan senzilla com l'agressió al Guardia Civil de l'altre dia s'ha pogut demostrar que el video va ser tallat de forma molt i molt interessada perquè no es veiés que el primer cop de puny el fa el Guardia Civil, i això no justifica l'agressió posterior, però em pots dir pq es talla el video?

#4.4 Tirant, Begur, 02/10/2018 - 11:17

i perquè agafar aquest tall i no quan comença la persecució, segurament no interesa mostrar l'assetjament als manifestants de la JUSAPOL. I perquè el dissabte al 3.24 no parlen de les agressions...la prensa que no manipuli a l'audiència que llenci la primera pedra. Negar la manipulació i justificar-la ens apropa al conflicte.

#4.5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/10/2018 - 11:26

Com tú dius, Jordi. No ho justifica. Pero la manipulació de TV3% (i de l'independentisme en general) es obvia i manifesta. Recorda la pressumpta agressió "unionista" a Canet de mar, que un cop veies el video sencer era justament al contrari.