Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2013. 12:06h.

Setge als consellers

Els sindicats de la CCMA es mobilitzen cada cop que un membre del Govern visita TV3 o Catalunya Ràdio

La plantilla de Catalunya Ràdio va fer ahir un escarni al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, quan aquest va arribar a la seu de l'emissora a Barcelona per fer una entrevista.

Mas-Colell va ser rebut per un passadís de protesta de treballadors, just abans de ser entrevistat al programa El matí de Catalunya Ràdio.

Alhora, més d'un centenar d'empleats van ocupar la sala de reunions demanant la dimissió del president de la CCMA, Brauli Duart, i del director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, abans de la trobada entre les parts. El comitè d'empresa ha denunciat que l'ERO afectarà 58 persones.

El passat dijous, el conseller de la Presidència, Francesc Homs, també va ser objecte d'un escarni quan treballadors de la televisió pública catalana el van rebre amb un passadís de protesta abans de ser entrevistat al programa Els matins.

El portaveu del Govern, que va saludar els empleats, va sentir com un treballador li etzibava un "bon dia, per a tu". Els manifestants duien samarretes de suport als mitjans públics.

Una imatge del passadís de protesta

Homs, durant l'escarni

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Terraxa, Terrassa, 30/06/2013 - 21:47

Que regalin TV3 al comitè d'empresa. Si són taaaaan bons i en saben tant se'n sortiran sense necessitat de cap mena d'aportació pública.
I que facin el mateix amb CatRadio, RTVE, Canal9, TVG i tota la resta de mitjans públics locals, autonòmics i estatals

#8 Eduardo González Palomar, Manlleu, 30/06/2013 - 17:54

¿¡Si TV3 fuese esa cadena de televisión tan excelente que aseguran muchos nacionalistas por qué arrastra esas pérdidas económicas tan espectaculares y las peores audiencias de toda su historia!?

#8.1 Terraxa, Terrassa, 30/06/2013 - 21:49

Pel mateix motiu que RTVE ha generat un deute de més de 7.000 milions, per què és IMPOSSIBLE tenir mitjans públics objectius a cost raonable.
La conxorxa entre polítics i periodistes només està al servei del seu ego i les seves butxaques.

#7 a veure si sabem de què parlem..., barcelona, 30/06/2013 - 13:18

escarnio: Burla muy ofensiva y humillante que se hace con la intención de herir y ofender
Protestar per un ERO es ara una burla ofensiva i humiliant...? Des de quan?

#6 Antoni, Barcelona, 30/06/2013 - 12:17

Crec que és una estratègia equivocada. Poden aconseguiran que no passin per Tv3 ni per Cat Radio, i en canvi sí pel grup Godo, amb aixó la funció de servei públic de la televisió Nacional de Catalunya quedrà molt malmesa.

#5 Jordi López, Terrassa, 29/06/2013 - 17:43

En lloc d'escarnis, aquest de TV3 el que haurien de fer és baixar-se els supersous que gaudeixen. En un país civilizat i modern és molt bèstia que una perruquera de TV3 cobri més que un catedratic d'institut. Ara que la direcció va fer publics tots els sous, els sindicaleros estan fora de joc.