Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2012. 10:02h.

"S'ha acabat l'espectacle!"

Una mare irromp el plató i s'endú la seva filla en tractament mèdic pel "maltractament" de Gran Hermano

La mare de la concursant de 'Gran Hermano' Noemí va perdre els nervis en directe pel que considerava un maltractament de l'organització del programa a la seva filla i va decidir irrompre en plató per emportar-se-la pel braç al crit de "s'ha acabat aquest espectacle!".

Noemí ja va entrar a la casa en tractament mèdic, després d'una fase inicial a Gran Hermano molt polèmica que fins i tot li va provocar una crisi d'ansietat que la va portar a estar hospitalitzada. Tot i això no va declinar tornar al programa, amb l'objectiu de recuperar un concursant del qual s'havia enamorat. Un cop dins va alternar moments d'eufòria amb altres de depressió.

Un cop fora de la casa, la concursant es va ensorrar quan la presentadora de l'espai, Mercedes Milà, li va retreure que "és absurd pensar que tot el que passa a Gran Hermano és per tu. Creure't el centre del món és perillós".

La concursant va replicar que "m'han fet coses per fer-me mal". "Ningú ha fet res per fer-te mal i la que s'ha ficat al llit amb Fael al Brasil has estat tu", va cridar Milà, moment en què la concursant no va poder evitar les llàgrimes. Això va provocar que la seva mare s'aixequés enmig de l'entrevista i s'emportés la seva filla del plató al crit de "marxem, s'ha acabat l'espectacle".

Una altra concursant, Verónica, va qüestionar el tracte a Noemí i ha opinat que "no crec que s'estigui mereixent acabar així com a persona". "Què volem fer amb ella, arrossegar-la pel terra?", va afegir. "Però què dius"?, va saltar molesta Mercedes Milà, que va afegir també que "ella és l'única que es mereix el que ha dit".

"Nosaltres no podem acceptar acusacions de maltractament per enlloc, i parlo en nom de Telecinco i de Zeppelin. Jo no assumiré aquestes culpes i no ens hem inventat aquesta realitat. Ella s'ha ficat aquí i la seva família pot ser que no estigui fent el millor per a ella. A Noemí se li va donar l'oportunitat de sortir i no va voler. Jo sento molt que la Noe marxi, però potser és el millor, i només volem que estigui bé", va sentenciar.

Moment del programa
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#12 pere, Barcelona, 27/05/2012 - 10:09

es imposible hacer un gran hermano catalan pues por la obsesión nacionalista estarian todo el dia haciendo castellers, bailando sardanas, haciendo embutidos y ondeando señeras cada dos minutos.

#11 Lluís , Barcelona, 26/05/2012 - 00:39

Quin bon rotllo, no us sembla ?..Com per convidar-hi a tota la família...

#9 Fèlix, Badalona, 25/05/2012 - 15:04

Ahir ja era tard. Això que ha fet la mare, ho hagués hagut de fer el mateix dia que la "nena" li va dir "Mama, vull entrar a Gran Hermano". Però és clar ... 300.000 euros bé que valen la depressió d'una filla, oi?? I no hi havia un "equip de psicòlegs" a Gran Hermano? Caram!! Quins "professionals

#8 Soro, Barcelona , 25/05/2012 - 14:28

No se de que se estranya aquesta mare el GH sempre s'ha caracteritzat per un espectacle on la tortura es omnipresent , recordeu el temps dels romans el públic disfrutava amb el circ.

#7 Gerard, Barna, 25/05/2012 - 13:44

Em sembla molt bé, tothom hauria de marxar d'una programa com aquest. Ara bé, també ho podrien pensar abans de posar-s'hi. On es pensaven que anaven, al Saber y Ganar?