Publicitat

El cap de premsa d'Interior es fica ara amb El País

Sheriff Piqué

El director de comunicació d'Interior, Joan Maria Piqué, ha criticat una peça publicada a El País en l'edició d'aquest dilluns que qüestiona el paper de TV3 durant la crisi sanitària del coronavirus.

El cap de premsa de Miquel Buch ha compartit una captura del diari a Twitter i ha afirmat que "a mi m'hauria caigut la cara de vergonya d'encarregar una peça així, d'escriure-la, d'editar-la, de maquetar la pàgina, d'editar-la i de publicar-la".La peça, que signa el periodista Pere Ríos, porta per títol "El virus aguditza el biaix de TV3" i exposa que "els principals programes assumeixen el discurs del Govern i les dures crítiques al Ministeri de Sanitat, amb contínues aparicions de Quim Torra".

La informació recorda alguns episodis com el rètol "La crisi de la Covid, des del lloc d'origen" que va aparèixer al 324 durant una connexió amb la delegació de Madrid i alguns tuits d'alguns presentadors o col·laboradors com Pilar Rahola o Jair Domínguez. També fa un resum de la "presència" del president de la Generalitat, Quim Torra, i de totes les aparicions del viròleg Oriol Mitjà a programes de la televisió pública.

Aquest tuit de Piqué se suma a d'altres recents com la crida a les armes, la polèmica que va protagonitzar amb el líder d'Esquerra a Madrid, Gabriel Rufián, a qui va acusar de difondre "mentides"; o quan va demanar a l'exportaveu de Catalunya Sí que és Pot, Joan Coscubiela, que es confinarà "durant uns quants anys".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/05/2020 - 14:53

Normal ¿Que puedes esperar de un portero de discoteca? Pues eso, rodearse de gorilas macarras.

#15 Figueras, Figueras, 12/05/2020 - 08:49

Quant els teus dirigents, van de la maneta d'Etarres i de Terra lliure, Assasins tots plegats, fent-se fotos per tots els mitjants, que sents? vergonya poder?
Quant al boig de Waterloo es fica a un maleter i fuig, de la mà d'un Chilè Etarra, que sents?

#14 Tirant, Begur, 12/05/2020 - 08:21

com podem tenir a sou a aquests dos mamocletos de la foto. Entre els dos no en fan mig polític amb sentit comú. Si us plau go home! no teniu cap valua política.

#13 no soy nadie, barcelona, 12/05/2020 - 07:56

¿has conducido alguna vez un coche, con un mono apuntándote con una ballesta en el asiento de al lado?

#12 Nano Rey, Sant Quirze del Vallés, 12/05/2020 - 07:52

piropos, si no porque sabe que lo han cazado en período de confinamiento con el carrito de las declaraciones chorras y no miento, parece el logo de esa marca de bebidas no alcohólicas al combinar los colores blanco de sus gafas rojo de su cara.