Publicitat
Comunicació · 29 de Maig de 2019. 08:50h.

"Si Antich no tingués subvencions El Nacional hauria de tancar"

Miquel Giménez: "Javier Godó hauria d'abdicar del seu títol de Gran d'Espanya"

"Si Antich no tingués subvencions El Nacional hauria de tancar"

Mas i Antich

El periodista Miquel Giménez ha advertit sobre els mitjans de comunicació que "semblen que siguin privats i no ho són", sinó que estan "subvencionats" per part del Govern de la Generalitat. El periodista ha posat com a exemple La Vanguardia o el digital El Nacional que, segons Giménez, "haurien de tancar" si no fossin per les aportacions econòmiques que reben directament o indirectament de les institucions catalanes.

Respecte el digital El Nacional, Giménez ha afirmat que "si José Antich no tingués la pasta que ingressa via subvencions hauria de tancar". "Tots aquests mitjans que diuen que són privats i no ho són, viuen molt bé. A mi m'agradaria veure'ls fer periodisme de carrer, m'agradaria veure'ls cobrir una notícia d'una vaga allà, fer una anàlisi política, fer una entrevista amb un qüestionari que no siguin les quatre preguntes dictades pel director de torn ... però no saben ", ha manifestat.

"A vegades ens oblidem d'una cosa: dels mitjans subvencionats que semblen que siguin privats i no ho són, i aquí tenim el grup Godó", ha afirmat aquest dimecres en un col·loqui sobre la neutralitat de les institucions públiques, organitzat per Societat Civil catalana. Giménez ha afirmat que "la pasta que porta el grup Godó en subvencions directes, més la publicitat institucional, és extraordinària".

El periodista ha considerat que "si no fos per la subvenció, ja hauria d'haver tancat i, de fet, la televisió la tancaran un dia d'aquests, perquè 8tv està morta i enterrada". També ha opinat que Javier Godó -comte de Godó- "hauria d'abdicar del seu títol de gran d'Espanya, perquè li ve gran". "Per ser gran d'Espanya, que té el privilegi de romandre cobert el cavaller o la dama davant de sa majestat el Rei, s'ha de tenir una mica més de classe i de categoria", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Timbaler , Barcelona , 29/05/2019 - 18:21

Me sumo a las críticas al conde. Dicho señor es a la nobleza lo que su escorzo a la belleza.

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 29/05/2019 - 17:41

Antich es un autentico experto en subvenciones, un maestro.

#5 Jose antonio, Barcelona, 29/05/2019 - 16:39

Quin inutil aquest Gimenez.
Es com una amant "despechada".
Gentusa.

#5.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/05/2019 - 19:09

¿Te molesta que denuncie las vergüenzas de los medios hipersubvencionados? A ver si el adjetivo te lo vas a tener que aplicar a ti mismo...

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/05/2019 - 10:28

Qui l´ha vist i qui el veu

Quins anys aquells quan al pepeantichisenyora se li posava dura amb l´himne de la gaviota i babejava amb els incendiaris discursos de donjosemariyseñora, aquell que perreaba i parlava catala en la intimitat amb el patriarca del cártel

I mes monarquic que les perruques empolsades.

Te acuerdas Pepe ?

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/05/2019 - 19:13

Todo el mundo que ha conocido a Pepe Antich (en realidad le irrita que le llamen Josep), sabe que es profundamente antiindependentista, pero también sabe que es de esos que "vendería a su madre" por seguir viviendo del cuento. Sabe que ahí fuera hace mucho frío y no podría mantener su ritmo de vida.

#2 rosa, Barcelona, 29/05/2019 - 10:00

Be, que tanqui. Aquest Sr. tinc entès que era molt amic del Sr. Aznar, oi?. Com Cambiem les persones!!!!!

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/05/2019 - 19:13

La pela es la pela.