Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2015. 22:12h.

“Si aquesta senyora defensa la bandera independentista que marxi a TV3”

Belén Esteban carrega contra Karmele Marchante per declarar-se sobiranista

“Si aquesta senyora defensa la bandera independentista que marxi a TV3”

Esteban, durant el programa

Belén Esteban ha recomanat aquest dilluns a Karmele Marchante que deixi Telecinco i “marxi a treballar a TV3” després d’haver estat portada a Interviú amb una estelada i haver defensat la independència de Catalunya.

Esteban, durant el programa Sálvame d’avui, s’ha referit a Marchante i li ha dit “si aquesta senyora defensa la bandera independentista que marxi a viure a Barcelona i a treballar a TV3”.

“Espanya es un país, a Barcelona no li poden donar la independència, Espanya som tots, ho defensaré tota la meva vida”, ha argumentat abans de dir que “respecto totes les opinions, però em faria molta llàstima que Barcelona fos independent perquè som un país, Espanya”.

Marchante, que ha rebut crítiques també de la resta de companys, ha reivindicat que “tenim dret a decidir” i ha recordat que “no he cobrat res pel reportatge”. “Aquesta portada beneficia el procés i tothom m’ho ha dit, perquè és per una causa justa, que milions de persones estem defensant en aquests moments”, ha afegit.

La periodista ha amenaçat amb marxar del programa però després de parlar amb el director ha decidit quedar-se si deixaven de banda el tema. “Aquest no és el lloc per parlar d´aquestes coes, és millor que abandoni, abans que les coses es desmadrin i siguin més complicades”, ha dit.
 
Kiko Matamoros, per la seva banda, ha manifestat que “la portada m’ha semblat una falta de respecte per qui defensa aquesta bandera, perquè envoltar-se amb la bandera al cos, com si fos un drap em sembla un despreci”.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#32 Poè, BCN, 23/09/2015 - 19:59

Aquesta senyora, per dir alguna cosa, demostra una gran cultura. Ara resulta que Barcelona és la que es vol independitzar. Es clar que a TV-5 només poden anar-hi aquests tipus de personatges esperpèntics. Karmele Marchante ja es pot envoltar-se l'estelada on vulgui. Les dues com més lluny millor.

#31 Xevier, Salt, 22/09/2015 - 20:14

B.E. deixa les drogues d'una vegada i plega de la tele, joguina trencada...!!!

#30 ALVAR TriBorn CATatonic, BCN Españolaza, 22/09/2015 - 18:19


Para ver ruinas, mejor las de Pompeya.
Una vez más la estelada ha servido para tapar las vergüenzas.

#29 A, Bcn, 22/09/2015 - 16:49

Yo no soy independentista pero creo que cada uno puede tener sus ideas personales independientemente del oficio u otras cosas...

#29.1 A, Bcn, 22/09/2015 - 18:46

Modifico mi comentario : Si quiere la independencia, porque trabaja en Tele 5 ? Que se vaya a TV3

#28 mirK, BCN, 22/09/2015 - 16:15

i per què quan en boadella es va embolicar amb l´estelada ensenyant el cul ningú li va dir res? això sí que és un despreci absolut d´algú que no respecta altres opinions que no siguin les seves i va quedar en un no res.