Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2011. 10:29h.

"Si Catalunya fos una veïna meva, em canviaria de pis"

Xavier Sardà afirma que "segueixo creient en l'Espanya de les autonomies"

"Si Catalunya fos una veïna meva, em canviaria de pis"

Sardà, durant l'emntrevista

El periodista Xavier Sardà, en una entrevista a Periodista Digital, afirma que "si Catalunya fos un veí meu, em canviaria de pis". El periodista, que publica 'Cataluña, España y la madre que las parió' (Ed. Planeta), considera que "sóc un rara avis perquè segueixo creient en l'Espanya de les autonomies".

En aquest sentit explica que "sóc catalanista que no independentista perquè vaig sortir al carrer i em va pegar per l'esquena diverses vegades la policia per demanar la llibertat, l'amnistia i l'estatut d'autonomia. No ho sóc perquè recordo l'Espanya que no era genererosa amb ningú, ni amb ella mateixa. No ho sóc perquè crec més en la gent que al territori".

Sardà critica que els mitjans que es retroalimenten entre si amb la pugna entre nacionalistes i "centralistes". "Enmig hi ha un gran magma de població que cada dia es vesteix per anar a treballar i no es planteja si és de Madrid o Barcelona. Es planteja com pagar les factures, portar els seus fills a un bon escola i viure tranquil.lament", indica.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 Un amigo de Sardá, víctima del fascismo catalán, 14/04/2011 - 23:08

Sólamente basta leer los comentarios de este foro para cerciorarse porqué los españoles, gente llana y normal, debemos ser valientes. En este rincón de España donde se persigue el castellano y es legal imponer una lengua minoritaria a unos niños indefensos, necesita un arreglo sin contemplaciones.

#32 Anfós, Lloret de mar, 14/04/2011 - 15:52

El (pajaru) es va forrar de calers amb tots els frikis ,ara parla de que la gent les passa magres.Quina barra!

#31 Almogàver, L'Hospitalet, 14/04/2011 - 11:23

Per mi, el que digui aquest botifler, no té la més mínima importància ni credibilitat.
¡¡¡ VISCA CATALUNYA LLIURE !!!

#30 jml, martorell, 14/04/2011 - 09:25

Ja es veia a venir que aquest paio acabaria com el Boadella. Ara només falta que acabi treballant per el PP de Madrid.

#29 boadella-2, ., 14/04/2011 - 00:00

Boadella-2 . De debo vols acabar com ell, Sarda? Mira que tu essent del PSOE no et podran enxufar als teiatrus de MAdrid pero potser tens sort i acabes al lloc del Guardans. Ah per altra banda dedicat a les croniques murcianes, que no tens nivell per estar a Catradio.