Publicitat
Comunicació · 25 de Maig de 2012. 18:47h.

"Si la monarquia mereix una xiulada és avui"

L'exdirector d'El Periódico pagaria per veure a la final de Copa "un minut de silenci" per l'elefant abatut pel Rei

L'exdirector d'El Periódico, Rafel Nadal, ha afirmat que "si la monarquia d'aquest país mereix una xiulada és avui". Nadal, durant una intervenció al programa Divendres de TV3, ha argumentat que la cacera del Rei a Botswana és motiu suficient per a rebre crítiques.

El periodista i escriptor, però, ha confessat que és contrari a que es menyspreïn símbols, perquè afecten sentimentalment molta gent. Malgrat tot, per a ell, el Rei Joan Carles I no va estar a l'alçada del seu càrrec participant al safari.

També ha considerat que és molt bona idea la iniciativa que a les darreres hores s'ha plantejat via les xarxes socials de fer un minut de silenci per l'elefant abatut pel monarca. Nadal ha comentat que "pagaria per veure aquest minut de silenci" que, segons ell se'l mereixen tant l'elefant com el caçador.

Rafel Nadal, a l'esquerra, durant el programa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Bcn (gràcia), 25/05/2012 - 20:02

Ahhh, és clar, per això volen tv3, per aquestes coses, val, ara ho entenc. Llavors seguim retallant a Hospitals, Metges, Educació, Gent Gran, etc, etc... I tv3, que segueixi com un forat que s'empassa milers de milions d'euros...

#3.1 Joanot, Cambrils, 25/05/2012 - 20:20

No facis demagògia.... el problema no és TV3, el problema és Espanya que són uns lladres i uns genocides culturals. Si no ens robessin no caldria retallar ni tancar res.

Per què no comences demanant el tancament de TV1 i Tele Madrid?

#2 Ramon, Barcelona, 25/05/2012 - 19:40

al Rafel se li nota molt que és germà del Quim... no únicament aquest darrer, homen, totS elS elefantS abatutS pel Juanca ja fa molts anys que un guarden silenci sepulcral, digne del pacte del Majèstic (número 2, i espera't) de mi PPciu.