Publicitat
Comunicació · 21 de Maig de 2012. 10:40h.

"Si no té ganes de sentir-me, canviï d'emissora"

Girauta s'enfronta a una oient i denuncia "els assenyalaments personals"

El periodista Juan Carlos Girauta ha tingut una picabaralla amb una oient que li ha recriminat l'"agressivitat" que té el tertulià d'El matí de Catalunya Ràdio i li ha recordat que va demanar la dimissió de l'exdirectora de TV3, Mònica Terribas. "M'encanta que toqui aquest tema; ara parlarem de la Terribas", ha dit el periodista.

"Vostè parli del que vulgui, que jo no tinc ganes de sentir-lo", li ha replicat la oient. "Si no té ganes de sentir-me, canviï d'emissora perquè jo estic participant en aquest programa" li ha etzibat llavors Girauta, que ha afegit que "també podem fer que aquesta casa em faci fora perquè jo no entro en el mantra que hi ha tres diaris d'ultradreta". En aquest moment, el presentador del programa, Manel Fuentes, li ha recomanat que escolti la oient i després doni la seva opinió.

Un cop finalitzada la intervenció de la oient, el periodista ha lamentat que "aquest país comença a presentar un signe molt preocupant" perquè "qui no comparteix la ideologia nacionalista i qui no repeteix els mantres del tipus 'ABC, La Razón i El Mundo són ultradreta' cosa que és una fastigosa mentida" i "qui no està en aquests mantres de la tribu és un personatge a qui se'l pot denigrar públicament".

En aquest sentit, el periodista ha denunciat que "tots els dies m'arriben amenaces al meu Twitter d'independentistes i gent d'aquesta tan agradable". Segons Girauta, "hi ha una sèrie de mantres que si tu no ho comparteixes t'assenyalen" i "els assenyalaments personals els considero fastigosos i molt propis dels nacionalismes i dels totalitarismes".

"A mi ja se m'ha assenyalat personalment en aquest programa. Jo sé que arribarà el moment en què la ràdio nacional de Catalunya no podrà tenir una veu per opinar", ha conclòs.

Abans de finalitzar la tertúlia, Fuentes li ha demanat que "no es faci la víctima" i li ha recordat que "des que sóc el director ha tingut plena llibertat per estar-hi i jo formo part de la ràdio nacional de Catalunya. Jo formo part d'aquesta ràdio. Aquesta tertúlia és plural i els oients truquen i diuen el que volen".

Girauta, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#47 Santi, Mataró, 23/05/2012 - 05:50

Los oyentes llaman y dicen lo que quieren?. Que quieres decir con esto Sr Fuentes hijo de andaluces? Cómo que lo que quieren? Pueden insuntal, denigrar, despreciar y criminalizar sin ningún sentido ?. Pues me gustaría ver como actuas cuando saliera un oyente diciendo justo lo contrario. Venga ya !!!

#46 ramon, barcelona-c, 22/05/2012 - 23:03

Girauta es un bon periodista,llàstima es dexi endur ,de tan en tan ,per la vehemencia ,doncs es una persona que ,penso,encara que no ho sembli que intenta defensar-se de les presions que reb del seu diari a Madrid ,perque té caràcter i personalitat amb errors com tothom.Un homóleg a Mdd impossible.

#45 Mireia, Barcelona, 22/05/2012 - 07:36

Ara hi ha la moda dels "opinadors" que insulten l'audiència per no compartir les seves opinions, que per ells són dogmes. Prego perquè de veritat arribi el dia que es disolgui aquesta falsa professió, i que tothom s'expressi per internet pel seu compte i risc.

#44 Pere, Lleida, 22/05/2012 - 01:27

Sóc català fins a la medul·la però -malauradament- només gràcies a diaris com el Mundo puc assabentar-me de les corrupteles dels nostres patriotes. Aquesta setmana mateix, el Mundo va informar sobre l'afer dels viatges del president de l'OAC. Als mitjans catalans impera l'omertà...

#44.1 pepe, andorra, 22/05/2012 - 13:45

Es justo decir q en este medio tambien se dio la noticia, pero es verdad q en el resto impera la ley del silencio.

#43 Miquel Pujol, Sabadell, 22/05/2012 - 01:14

Si se sent tant assenyalat que vagi a l'Oficina de Treball i s'apunti a l'atur i es busqui feina. Sempre dic que tota aquesta casta de tertulians i opinadors s'hauria d'anar renovant periòdicament, sinó ves aquí el que passa. Està exposat a la opinió pública genera crítica i cal acceptar-ho.