Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2014. 22:02h.

“Si un presentador anés amb la bandera espanyola, li semblaria bé?”

El director d’Afers Exteriors, Miquel Calçada, defensa lluir l'estelada a la jaqueta

“Si un presentador anés amb la bandera espanyola, li semblaria bé?”

Una imatge de Miquel Calçada amb la xapa de l'estelada

El director i presentador del programa ‘Afers Exteriors’, Miquel Calçada, ha defensat la xapa amb una estelada que ha lluït a la seva jaqueta en diversos programes emesos aquesta temporada. Calçada ho ha dit en resposta a una pregunta que li ha fet Toni Cruanyes, que l’ha entrevistat al TN Vespre de TV3.

“La meva mare quan va saber que havia de tornar a fer una temporada em va regalar la jaqueta, i la meva filla l’estelada. Difícilment m’hi podia negar”, ha explicat Miquel Calçada.

El presentador del TN Vespre li ha preguntat: “Si un presentador de televisió anés amb la bandera espanyola, li semblaria bé?”, i el director d’Afers Exteriors ha afirmat que a Televisió Espanyola (TVE) “de fet ja surten presentadors amb la bandera espanyola” i ha afegit que “no tinc cap problema, al contrari”.

El diputat del PPC, Pere Calbó, la diputada del PSC, Núria Parlón i l’ara exdiputat de Ciutadans (C’s), Jordi Cañas, havien expressat a la comissió de control a la CCMA la seva queixa per la presència de la xapa amb l’estelada durant la gravació del programa que dirigeix Calçada.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#33 Egarenca, Terrassa, 06/05/2014 - 15:03

sr. Rius per què no fa la mateixa pregunta quan surten els "Manolos" presentant el programa amb dues banderes d'Espanya a cada braç?? .... Llibertat per els uns i per l'altre.

#32 her comisarien von mikimotenn, pionyang, 06/05/2014 - 13:32

Silencio unionistas que el gran comisario, nuestro amado líder de las ondas, nuestro intelectual de cabecera, la voz de nuestras conciencias ha hablado.

Escuchemos sus pensamientos, que nos llevaran a itaca.

y para ello es necesario que tv3 le entreviste cada dos por tres.
y mientras trincotrinco

#31 josep miquel, calella, 06/05/2014 - 13:14

Portar la bandera española es un acte legal, com portar la senyera. L´estelada es alagal i representa una opció contra la normativa constitucional. Em sembla una abús aprofitar la TV pública per exhibir-la. Pregunto a Mikimoto, per que no la portava quan estaba endollat a Castillejos.?

#30 Casper, Bcn, 06/05/2014 - 12:32

Vaya par, pero no son muchos los que desde arriba mueven los hilos de la sociedad para alimentar el fuego de la independencia. Mejor, ya sabemos a quienes se ha de refrescar.

#29 joana martorell, Vilafranca, 06/05/2014 - 10:58

el Mikimoto té despatxet a Palau per fer mèrits amb el tricentenari I cobrant, que tots s'estimen molt Catalunya però amb la butxaca plena. Si jo m'hagués fet multimilionari amb llicències de ràdio donades a dit, també portaria l'estelada a la jaqueta És el paradigma dels subvencionats nacionalistes