Publicitat
Comunicació · 5 d'Octubre de 2016. 10:55h.

Sílvia Cóppulo no es disculpa

La periodista fa "aclariments", agraeix "la confiança de la direcció" i lamenta les "tergiversacions i manipulacions" del PP i Ciutadans

Sílvia Cóppulo no es disculpa

Cóppulo, a Catalunya Ràdio

La presentadora del Catalunya Vespre de Catalunya Ràdio, Sílvia Cóppulo, en una editorial, ha evitat disculpar-se per l’enquesta que el seu programa va formular, on es preguntava si “esteu disposats a impedir físicament que jutgin Mas, Ortega i Rigau?”.

“Avui, ahir, demà, cada dia des de fa molt de temps ens posem davant d’aquests micròfons de Catalunya Ràdio amb responsabilitat i amb consciència. Aquest any vull agrair la confiança a la direcció per fer diàriament a l’anàlisi del Catalunya Vespre una taula on busquem sentir totes les veus amb respecte i òbviament amb disparitat d’opinions”, ha afirmat Coppulo en el seu editorial d'aquest dimarts, l'endemà de la polèmica .

“La sana polèmica n’és consubstancial doncs. Crec sincerament que en l’exercici del diàleg sincer i sense tergiversacions ni manipulacions hi ha un espai per a la maduresa de les persones, individualment, com a col·lectiu i com a país. Prenc doncs la direcció de l’anàlisi des de la responsabilitat més gran, la que sempre m’ha mogut”, ha afegit.

“Si la conversa d’ahir i la plasmació en els tuits posteriors va ferir a algú que va mal interpretar ben intencionadament la nostra voluntat d’encastar i posar a debat posicions diverses davant la realitat que ens empeny, només puc dir que em sap greu, res més lluny de la nostra voluntat”, ha lamentat.

“Però em mou la convicció profunda de mirar de treballar bé i per a tothom amb honestedat i amb la voluntat de màxima transparència i claredat. No sobra mai fer aclariments, per això els hem fet i els farem sempre que considerem que calgui. On no serem, és en les paraules mal sonants, els insults o els debats estèrils. En el diàleg franc sempre m’hi trobareu perquè personalment només entenc el compromís des del coratge”, ha sentenciat.

El programa informatiu de Killian Sabrià i Sílvia Coppulo va fer la polèmica piulada després que l'exconseller d'ERC, Xavier Vendrell, afirmés durant la tertúlia que calia “impedir físicament” el judici a Mas, Ortega i Rigau, a més de fer una crida a evitar que els jutges i els imputats puguin "arribar al jutjat”.
                   
Cóppulo, durant el programa de dilluns, també va fer un editorial on criticava que “el text que la fiscalia adreça al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és caspós”. “Té el tuf d’àntic rònec, et provoca una sensació d’estranyesa i incredulitat, com quan llegíem documents d’altres èpoques on es relataven delictes de reunió o de manifestació, i no podíem assumir que es jutgés algú per fer allò que creíem que estava bé, i que formava part dels nostres valors democràtics”, va dir.

“Caspa a la fiscalia, dignitat d'aquells que estaven al capdavant del Govern català i dels 2.300.000 persones que lliurement van anar a votar”, va sentenciar la periodista.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#29 Fabián Cantizano Marchante, Manlleu, BCN, España., 06/10/2016 - 10:56

Buen día, primero el trabajo de los medios audiovisuales de toda España incluido los de nuestra comun auton de Cataluña a la cual pertenezco. Es que ya esta bien de dividir a la sociedad, los ciudadanos podemos ser libres de pensar diferente pero los medios debeis de ser neutrales.

#28 Galderic, Barcelona, 05/10/2016 - 23:19

La setmana passada en la tertúlia nocturna de RNE, pública que paguem els catalans també, es defensà que els tancs entressin a Catalunya, i tothom calla.

#27 Miguel Navarro, Barcelona, 05/10/2016 - 22:48

Un editorial es un artículo periodístico.
Una editorial es una empresa

#26 AREVACVS, Barcelona, 05/10/2016 - 21:25

Pues como sigan la llamada de acudir fisicamente como acudieron el 6 de Octubre del 34 a las llamadas de la Generalitat, creo que Más y los otros lo tienen muy chungo.

Recomiendo leer de Gaziel "A los catalanes de mañana" donde narra como los catalanes pasaron de las llamadas radiofónicas

#25 Cat Show, Vic , 05/10/2016 - 17:19

No asi no, asi no copulo o si.
Molt malament Copulo.