Publicitat
Comunicació · 16 de Maig de 2018. 09:40h.

Sobiranistes en evidència

Núria de Gispert i d'altres critiquen un article de García Domínguez fet amb frases de líders catalans

Sobiranistes en evidència

Tuit de Núria de Gispert

El columnista José García Domínguez va publicar diumenge un article titulat "La raza catalana" que va aixecar polseguera a Twitter i va rebre crítiques de l'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, els periodistes Enric Calpena i Guillem Alsina i de l'actor Toni Albà, entre d'altres, perquè el consideraven "inmund" i "escrit des de la ràbia als catalans". Tanmateix, el text està fet amb frases de Jordi Pujol, Oriol Junqueras, Heribert Barrera, Marta Ferrusola, Josep Antoni Duran i Lleida i Josep-Lluís Carod-Rovira. De fet, García Domínguez recull aquestes cites en l'article "La raza española", publicat dos dies després.

- José García Domínguez: "L'home i la dona catalans resulten ser criatures poc fetes i anàrquiques. Res estrany si es repara en la desoladora evidència que els catalans i les catalanes porten centenars d'anys vivint en un estat de trista misèria cultural, mental, espiritual i, sobretot, lingüística. És cert, sí, que sovint catalans i catalanes donen proves d'una excel·lent fusta humana, però procedeix admetre, però, que, tant ells com elles, constitueixen la mostra de menys valor social i espiritual d'Espanya. Si per la força del nombre arribessin algun dia a dominar-la, destruirien Espanya".

Jordi Pujol: "L'home andalús no és un fet coherent, és un home anàrquic. És un home destruït (...) és, generalment, un home poc fet, és un home que fa centenars d'anys passa gana i que viu en un estat d'ignorància i de misèria cultural, mental i espiritual. És un home desarrelat, incapaç de tenir un sentit una mica ampli de la comunitat. Sovint dóna proves d'una excel·lent fusta humana, però d'entrada constitueix la mostra de menys valor social i espiritual d'Espanya. Si per la força del nombre l'arribés a dominar, sense haver superat la seva pròpia perplexitat, destruiria Catalunya".

- José García Domínguez: "L'ADN dels catalans està molt a prop del dels magribins i africans, a diferència de la resta dels espanyols, pràcticament indistingible aquest últim del tan característic en germans, suecs, danesos i noruecs".

Oriol Junqueras: "Els catalans tenen més proximitat genètica amb els francesos que amb els espanyols; més amb els italians que amb els portuguesos, i una mica amb els suïssos. Mentre que els espanyols presenten més proximitat amb els portuguesos que amb els catalans i molt poca amb els francesos".

51593-alba.jpg

- José García Domínguez: "El quocient intel·lectual dels catalans i les catalanes, igual que passa amb el dels negres i les negres als Estats Units en relació al dels blancs i les blanques, sigui molt inferior al característic de la resta dels habitants de la Península Ibèrica. No pretenc, m'entenga bé, que un país hagi d'haver una distribució genètica pura. Però hi ha una distribució genètica en la població de la resta d'Espanya que estadísticament és diferent a la de les poblacions subsaharianes i a la dels catalans i catalanes".

Heribert Barrera: "El quocient intel·lectual dels negres dels EUA és inferior al dels blancs. No pretenc que un país hagi d'haver una raça pura, això és una abstracció. Però hi ha una distribució genètica en la població catalana que estadísticament és diferent a la de la població subsahariana, per exemple. Encara que no sigui políticament correcte dir-ho, hi ha moltes característiques de la persona que vénen determinades genèticament, i probablement la intel·ligència és una d'elles".

- José García Domínguez: "A les venes dels catalans i les catalanes impera encara avui la sang àrab i africana que les freqüents invasions dels pobles del sud els han inoculat. Transfusió crònica que es revela de manera palmària en la seva manera de ser, de pensar, de sentir, de parlar en aquest privativa argot seva, i en totes les manifestacions de la seva vida pública i privada".

Marta Ferrusola: "Els castellans són un poble en el qual el caràcter semític és predominant; la sang àrab i africana que les freqüents invasions dels pobles del sud li han inoculat es revela en la seva manera de ser, de pensar, de sentir, i en totes les manifestacions de la seva vida pública i privada".

calpe.jpg

-  José García Domínguez: "Mentre un pagès andalús no pot agafar alguna fruita perquè no li surt a compte, en moltes comarques de la Catalunya interior, amb la contribució de la resta d'Espanya, rebin ajudes públiques perquè es passin la resta del dia al bar del seu poble".

Josep Antoni Duran i Lleida: "Mentre un pagès català no pot agafar alguna fruita perquè no li surt a compte, en altres llocs d'Espanya, amb la nostra contribució, reben un PER".

- José García Domínguez: "Tantes veus assenyades i respectables dins de la bona societat espanyola reclamin als terroristes suïcides de l'Estat Islàmic que es fixin bé en el mapa quan maquinen cometre alguna carnisseria dins de la Península Ibèrica. Doncs, com és lògic, desitgen que tots els morts, orfes i mutilats per aquest tipus de crims siguin, sense excepció, catalans i catalanes de soca-rel".

Josep-Lluís Carod-Rovira: "Quan vulgueu atemptar contra Espanya, situeu-vos prèviament al mapa".

lasi.jpg

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#47 Alex, BCN, 17/05/2018 - 14:56

Solo poniendoles un espejo enfrente se dan cuenta de lo natsis que son. jajajajaja

#46 Maria , Barcelona, 17/05/2018 - 13:17

Es un incult i no t ideas propies.
Podrie estudiarni formarse i aixi no.li caldria fer aquests potipotis d muntatge.
Fa fals testimoni.
Pobre infeliç q vol.fer mal.

#46.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/05/2018 - 18:56

Que le pidas a alguien que estudie escribiendo cómo escribes, tiene guasa.

#45 Bòdrium, Barcelona, 16/05/2018 - 20:09

És un botifler tot aquell a qui repugni el pensament polític dels nostres ideòlegs i en especial el de MHP (el d´aquí i el de Berlín també).Quina decepció...

#44 Rodejet, Barcelona, 16/05/2018 - 17:12

Qui hagi llegit, si té estòmac, mínimament a Garcia Domínguez, sap el que és el supremacisme, l'etnicisme i els trets totalitaris més abjectes que un es pot trobar, els exposa en cada lletra que escriu.

#44.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 16/05/2018 - 17:55

Sembla que no has entés l'exercici. El q

#44.2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 16/05/2018 - 17:56

Sembla que no has entés l'exercici. Precísament les emocions que et produeixen aquestas paraules ha d'anar dirigit als seus veritables autors, en Pujol, Junqueras, Barrera...
Ha estat molt enginyós.

#44.3 Rodejet, Barcelona, 16/05/2018 - 18:40

En García-Domínguez fa més de 20 anys que vomita odi, supremacisme i intolerància l'hi recomano que el llegeixi.
Faci un exercici de lectura i crítica, no es quedi en la doctrina.
Per cert, efectivament els textos dels independentistes citats em repugnen, però Garcia-Dominguez fa 20 anys que ho fa

#44.4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 16/05/2018 - 21:05

Claro, claro, Tejedor. El español es maaaaaalo. El indepe si dice lo mismo o peor es bueeeeeeno. Pensamiento indepe mononeuronal. No te esfuerces que ya os han calado en todo el mundo.

#44.6 Oriol, BCN, 17/05/2018 - 00:16

Abans que algú em digui que això és cosa del passat... l'any 2006 (2006!), el PP es va negar a anul·lar l'acta amb què l'ajuntament de Salamanca va desproveir Miguel de Unamuno del seu càrrec de regidor... precisament per haver respost a les paraules de Millán Astray! I Unamuno no era precisament pro-independentista, més aviat al contrari...

#44.7 Oriol, BCN, 17/05/2018 - 00:17

De tota manera, cal dir que estic totalment d'acord que el Quim Torra ha estat una molt mala elecció.

#44.8 pepe, andorra, 18/05/2018 - 11:33

penoso intento de rodajillo por calumniar y mentir sobre un desafecto al regimen separata......Rodajijllo, ajo y agua, cualquiera q haya leido a dominguez sabe perfectamente q mientes como un bellaco y q solo intentas justificar lo injustificable ademas de criticar al mensajero en lugar del mensaje. Muy a la turca lo de rodajillo y los separatas.

#44.9 Sarola, Castelldefels, 19/05/2018 - 09:14

Rodejet, aqui l'important es el contrast i la reacció dels Nazis. El teu intent de defensar el que no es defensable em sembla admirable i deplorable.

#43 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 16/05/2018 - 16:38

El Sr Domínguez se ha cagado en la boca de esta xenofoba y de muchos otros separatas enseñándoles lo que son. ... Je... Je. Que la disfruten.