Publicitat

L'editor del Directe replica Enric Vila que "no per insultar tindràs mes raó"

"Sobren els insults"

Joan Puig, en una imatge d'arxiu

L'editor del Directe, Joan Puig ha replicat l'escriptor Enric Vila, que en un article en el seu bloc va acusar els membres d'aquest diari digital de ser uns "fills de puta" y uns "consumidors de polles socialistes". Puig li retreu que la "publicació d'alguns dels teus articles al diari neix a partir de l'autoentrevista que vam publicar, a proposta teva, per tal de donar a conèixer el teu darrer llibre “El nostre heroi: Josep Pla” que, personalment, em sembla un gran llibre i fet per una persona amb talent; el recomano".

"Sincerament, crec que sobren els insults, crec que es pot discrepar sense necessitat d’utilitzar exabruptes per replicar una notícia; els insults refermen la veritat del que vam publicar. No per insultar tindràs mes raó. Per últim, sempre que vulguis pots comptar amb el directe!cat, el talent sempre té les portes obertes", conclou Puig.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Julià, Barcelona, 04/11/2009 - 13:38

Robert: perquè no són molt bons ni brillants. L'agressivitat permanent i els insults són les seves úniques característiques com a escriptors.

#9 Jordi, bcn, 04/11/2009 - 13:03

aixo de la foto que es?

#8 rafa, lleida, 04/11/2009 - 12:47

pepillo, yo todo lo contrario lo encuentro guapo, jjajajaja, llevas razon tendre q ir al medico. sera posible q este tio no salga jamas
por una noticia o actuacion interesante, xq siempre en malos rollos, ¿le pagaran x ello ?
o masoca, pobrecillo.

#7 Robert, bcn, 04/11/2009 - 12:02

Doncs té raó, l'Enric Vila és un escriptor molt brillant i no li cal arribar a l'insult i l'ofensa. Li passa com al Sostres. Molt bons tots dos, però per què aquesta agressivitat permanent, insults inclosos, contra qui no pensa com ells?

#6 pepillo, barcelona, 04/11/2009 - 11:54

Yo siempre que veo una foto de Puig me dan ganas de regalarle un peine.