Publicitat
Comunicació · 21 de Març de 2014. 14:01h.

"Sóc independentista perquè existeix la CUP"

La periodista Cristina Fallarás aposta per l'Estat propi malgrat que "no em sento catalana"

"Sóc independentista perquè existeix la CUP"

Fallarás, en una imatge d\\\'arxiu

La periodista Cristina Fallarás assegura en el llibre 'Doncs jo, ara, votaré sí' (Angle Editorial) de Jofre Llombart que "sóc independentista catalana perquè existeix la CUP". Fallarás ha estat notícia aquests dies després d'acusar l'expresident de la Catdem, Agustí Colomines, de fer "una llista de mals catalans" -Colomines va fer un llistat de periodistes contraris a la independència per replicar les veus que asseguren que als mitjans catalans només hi apareixen sobiranistes-.

En l'esmentat llibre, en format entrevista, Cristina Fallarás afirma que "ni vaig votar la CUP ni probablement els voti, però jo sóc independentista perquè existeixen". La periodista catalana lloa que "la CUP no atien la construcció identitària ni la dels sentiments", a més de deixar clar que "jo estic amb ells".

Fallarás considera que "David Fernàndez és molt llest. S'enfronta al poder faltant-li al respecte, no fent servir la seva dialèctica. Els falta al respecte des del més estricte sentit del respecte institucional i protocol·lari".

Tot i això, deixa clar que "no em sento catalana. No em sento saragossana. Em sento lleugerament espanyola, lleugerament europea i una mica llatinoamericana. Em sento molt barcelonina, i una mica lligada a Tarragona". També considera que el nacionalisme d'esquerres "mai no ha existit".

Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#55 BEJOTA, BCN, 25/03/2014 - 15:57

Economista Richard Onsés:"La secessió de Catalunya podria suposar una caiguda del seu PIB de fins al 30% i generar un conflicte armat amb atemptats terroristes".

#54 Tirant, Bcn, 24/03/2014 - 14:55

Quina empanada mental porta aquesta senyora ...

#53 Siluro, En mi casa, 24/03/2014 - 12:33

Veo que esta mamarracha tiene las ideas muy claras. Penosa y patética

#52 Esteve, bcn, 23/03/2014 - 20:46

Es negro, pero al tiempo no es negro. Es americano puro. El tiempo no es negro puro, no no, no es Michael Jack... No, no. No es negro. Es negro, blanco, filipino, Jim "Andris" y una mezcla de jamaicol. Una cosa rara.

#51 spanish, Madrid, 23/03/2014 - 08:42

con los amigos de Otegui caray no la veo yo muy marxista leninista