Publicitat
Comunicació · 9 d'Octubre de 2014. 18:51h.

Sol davant el perill

Xavier Sardà estrena programa d’entrevistes a BTV en competència amb Albert Om, Risto Mejide, Jordi Évole i Ana Pastor

Sol davant el perill

Sardà entrevistat per BTV

Xavier Sardà torna a la petita pantalla amb ‘El pla Sardà’, un programa d’entrevistes que emetrà BTV (a les 22 h), acompanyat per l’humorista i imitador Pep Plaza, qui col·laborarà amb les seves aparicions en clau d’humor. El primer convidat serà l’actor i director teatral Lluís Homar. L’espai es remetrà dilluns a les 13.00.

Sardà, en roda de premsa, ha admès que no li fa por tot i que haurà de fer front a un espai on altres cadenes també emeten, a la mateixa hora, programes d’entrevistes com Albert Om (TV3), Risto Mejide (Cuatro) i Ana Pastor (La Sexta).

“Tinc ganes de passar-ho bé”, ha explicat en roda de premsa. “Si tu planteges el tema de l’audiència quan fas un programa no en faries cap”, ha afegit. “S’ha de fer la televisió que tens ganes de fer i fer-la el millor que puguis”, ha insistit.

El director de BTV, Àngel Casas, ha admès per la seva banda que, l’emissió d’entrevistes en diumenge “és una tendència”, però que fa “dos anys no ens ho haguessin dit”. Casas ha justificat l’emissió del diumenge “perquè és el dia que molts barcelonins tornen a casa després del cap de setmana”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Dionís, Caldes de M., 09/10/2014 - 21:59

Sardà és un col·laboracionista com la copa de 3 pins.
Aquí mai serà valorat.
A Castella la Manxa tindrà el mateix reconeixement que l'albert Boadella,
Faria be de provar-ho a Madrid.

#2.1 José Quinta, LH, 10/10/2014 - 07:53

Lo de "col·laboracionista" suena mal. Luego os quejareis.

#2.2 Saprissa, Sants, 10/10/2014 - 09:48

Gracies comisari Dionísss...