Publicitat
Comunicació · 20 de Febrer de 2011. 14:06h.

Soler titlla de "corruptoides i feixistoides" el PP valencià

"Són la viva representació d’una catalanofòbia que, en part, és autoodi"

Soler titlla de "corruptoides i feixistoides" el PP valencià

Toni Soler, en una imatge d'arxiu

El periodista Toni Soler ha definit el PP del País Valencià que presideix Francisco Camps com "una colla de pijos corruptoides i feixistoides". "Són la viva representació d’una catalanofòbia que, en part, és autoodi: i és que, per l’obsessió de no semblar catalans, els valencians ho han sacrificat tot, fins i tot la seva llengua, i una part molt important del seu bagatge històric i cultural, per fer de la seva capital el barri marítim de Madrid. Més que dramàtica, la realitat valenciana resulta d’un patetisme esborronador", ha afegit.

En un article al diari 'Ara', considera que "valencians de la costa i de l’interior, de parla valenciana o castellana, de classe alta, mitjana i baixa, que formen la sòlida majoria social que permet al PP guanyar elecció rere elecció".

En aquest sentit, diu que "el País Valencià és així: atorga la majoria absoluta a una colla de pijos corruptoides i feixistoides que contemplen indiferents, o cofois, l’ocàs de la llengua pròpia i la madrilenyització de les formes de vida valencianes".

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 Francesc, Barcelona, 22/02/2011 - 16:37

Exageració? Discriminació? Extremisme? De qui? De què, sr. Capdevila? En democràcia, l'unic que no hi pot cabre és no respectar la voluntat popular, les opinions d'altri i exercir la violència.

#62 Mosatros, Elig, 21/02/2011 - 23:43

"auto odio" ja ja ja ja se nota que eres humorista, Te ha quedado niquelao.

#61 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 21/02/2011 - 17:47

Mira imbecil, ni los valencianos son catalanes, ni hay catalanofobia por ningun lado. Lo que si hay es catalanistifobia, que no es lo mismo. La exageracion, el extremismo y la discriminacion a todo aquello que no comulga y que profesan algunos en cataluña, son detestables y no caben en la democracia

#60 ot, bcn, 21/02/2011 - 16:00

Josep, abans de donar consells a la gent potser que ens apliquem la medicina pròpia, i callem no? En Soler abans de televisiu és periodista i historiador. Tu, que si tens dret a opinar i odnar consells a què et dediques?

#59 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 14:57

Quants cops han tret aquell espectral falangista d'Intereconomia dient-li zorra a la Geli? Tots. Només surt per dir zorra. Cosa que retrolegitima la Geli o sigui el sucursalisme progre. Quants han tret l'alt càrrec sociata dient-li mal follada a la Terribas? Cap ni un. Perdoneu però...