Publicitat
Comunicació · 23 de Maig de 2014. 14:21h.

Soraya demana "prudència" a Homs amb TV3

“Jo no fixo els índexs del Govern de la Generalitat"

Soraya demana "prudència" a Homs amb TV3

Homs, durant la roda de premsa de dilluns

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat “prudència” al conseller de la Presidència, Francesc Homs, que dilluns va anunciar que l’Executiu de Mariano Rajoy aprovaria avui el decret de reordenació de freqüències de televisió.

Soraya ha recordat a Homs que “jo no fixo els índexs del Govern de la Generalitat quan celebren les seves reunions" i ha afegit que "els demanaria prudència quan es tracta d'anunciar el que aprova el Govern perquè, com s'ha demostrat, aquest no és el cas".

"El contingut del Consell de Ministres -ha dit- es fixa pel Govern de la nació després que se celebra la comissió de secretaris d'Estat. Jo vaig ser la primera sorpresa quan dilluns el conseller va fer públic quin seria el contingut del consell".

Sáenz de Santamaría ha explicat que l'Executiu de Rajoy està treballant “en un pla que faci compatible gaudir dels nous serveis de banda ampla amb tecnologia 4G i, al seu torn, del màxim manteniment d'emissions de TDT de canals públics i privat”.

Finalment, ha apuntat que aquest tema "se li ha aclarit aquesta qüestió a la Generalitat, s'ha parlat amb la Generalitat i, per descomptat se seguirà parlant. "Volem fer-ho de la manera més ordenada possible i amb els mínims perjudicis per al sector", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#2 lola, bcn, 23/05/2014 - 15:43

nada nada Soraya. Si los estelados no les importa mentir aunque saben que les descubriran...imaginate si deben mentir en otros temas: Inmersion, fractura social, Tv3, Historia 1714, sondeos de opinion CEO, fracaso escolar, malnutricion infantil... Es que.

#1 BEJOTA, bcn, 23/05/2014 - 14:31

SORAYA:HOMS ÉS UN MENTIDER COMPULSIU.NI CAS.

#1.1 BEJOTA, BCN, 23/05/2014 - 14:31

Debate soberanista

Fainé confía en el «seny» y el diálogo para buscar un gran acuerdo para Cataluña

El presidente de Caixabank sostiene que «no se pueden adoptar posturas simples», sino que se tiene que analizar «toda la complejidad del tema»

#1.2 Josep, Alcanar, 23/05/2014 - 14:53

Et contestes a tu mateix?
Soraya no ha mentit amb Barcenas? Em sembla que sí eh, però vaja això segur que tu no ho veuràs.
Ves a l'aeroport de Castelló fet amb diners públics del PP a veure si pots agafar un avió.
Quina barra els qui defensen el PP atacant els altres partits.

#1.3 Consultor, Molins, 23/05/2014 - 15:59

En Alcanar no hay aeropuerto?? Ah! No es en Alguaire donde tampoco coges un avión si no te lo llevas de casa.

#1.4 Cesc, BCN, 23/05/2014 - 17:35

Espanyolitzar els nens catalans, el·liminar quatre canals de la TV3, etc, etc, etc, Res, que la Sorayita ens té un carinyo als catalans, que hay amores que matan! menys mal que es defineix a ella mateixa com a demòcrata, que sinò......