Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2009. 08:47h.

Sostres demana perdó a Rahola

"Voldria no haver comès aquell excés i espero que sàpiga perdonar-me’l"

Sostres demana perdó a Rahola

Rahola i Sostres, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha manifestat, en un article en el seu bloc, que "no estic content de l’article que vaig escriure sobre la Pilar Rahola. Em sap greu haver atacat de forma tan nuclear una senyora amb qui al capdavall compartim americanisme, sionisme i catalanisme. El gust per alguns restaurants. I també amistat des de fa alguns anys. Em va irritar el seu article sobre Lluís Prenafeta i Macià Alavedra i la reacció va ser irada i desmesurada".

"Continuo pensant que era un article molt injust però no voldria tornar a entrar en controvèrsia i sí que voldria en canvi retirar l’agror de l’escena. És veritat que la fundació Acta, a la qual feia referència a la meva columna, estava patrocinada per Convergència, però es podria dir, tot i que no era exactament la meva intenció, que el text insinuava que dels diners rebuts, la Pilar en feia un ús no sempre preceptiu, i això és fals. O com a mínim jo no tinc cap indici per afirmar-ho ni per insinuar-ho".

"També voldria dir que tot i que en moltes coses discrepem, amb la Pilar, l’última línia de les indecències me l’hauria pogut estalviar. La Pilar ha treballat i treballa per moltes coses, causes, països i persones que jo estimo. I fa aquesta feina molt ben feta, tot i que de vegades m’irriti i també de vegades s’exposi a ser injusta. Tal com em passa a mi mateix, d’altra banda, que també, sovint, irrito a qui no vull irritar, m'equivoco, i no per això em retireu tot el crèdit d’una sola vegada".

"Crec en la innocència del Lluís i el Macià, especialment després d’haver llegit la delirant interlocutòria del jutge Garzón. I m’honoro amb l’amistat de tots 2 tal com també m’honoro amb l’amistat de la Pilar. Voldria no haver comès aquell excés i espero que sàpiga perdonar-me’l. Potser m’hauria de disculpar".

"Va escriure un article insidiós i injust, que deixava en entredit l’honorabilitat de 2 amics meus. i sí, el tinc desat en una pila. En una pila d’un sol full al costat d'una altra pila de milers d’articles justos i valents i savis i fonamentals sobre assumptes greus i perillosos i d'importància extraordinària. La Pilar", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Salvdor, Tarraco, 06/11/2009 - 12:55

Lamentable episodi que per sort s´ha acabat. Ja tenim prou enemics, com prque`gent com aquesta es baralli. Endavant a tots dos.

#26 Dionís, Cadaqués, 06/11/2009 - 09:26

Es de gent de categoria, demanar perdó. Et felicito. La Pilar no s´ho mereixia.

#25 Manel, Riudellots, 06/11/2009 - 08:41

salvador, m´agrades, per`a vegades se t´escalfa la boca. Ves amb una mica més de cura. Només no m´agrades quan parles de criades... La meva mare és de Soria, i jo soc independentista.

#24 Roser, Barna, 06/11/2009 - 08:22

Átenció E-noticies. Heu permès l´entrada al foro d´un racista anticatalà. Vigileu. L´odi contra tot un poble, no s´hauria de permetre.

#23 Adrià, Vilassar, 06/11/2009 - 06:56

Sostres, enginyós i valent. Rahola brillant i lúcida, i tots dos, dels pocs que tenen allò que cal tenir. Us estimo a tots dos. Agraeixo, com a lector i admirador, la reconciliació.