Publicitat
Comunicació · 5 de Febrer de 2009. 12:02h.

Sostres troba "miserable" signar contra Sentís

Acusa els signants de "fracassats i ressentits" i critica al Col·legi per "corrompre" el periodisme

Sostres troba "miserable" signar contra Sentís

Sentís, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha manifestat en un article en el seu bloc que els periodistes que van signar contra el també periodista Carles Sentís "són una colla de gent perfectament anònima del Col·legi de Periodistes, aquesta pertinaç cèl·lula socialista que funciona com un parapet de propaganda de Nicaragua. Tots aquests covards que només s’atreveixen amb els morts i amb els avis, i que contra el poder que podria destituir-los s’amaguen i callen com les rates, asseguren en un manifest que el periodista Carles Sentís fou un espia de Franco, lamenten que se l’hagi distingit amb una medalla pels seus mèrits periodístics i volen que se li retiri".

"Cap d’aquests que signen el document han donat mai la cara per defensar la llibertat d’expressió ni la democràcia i han fet veure que no veien davant dels sistemàtics abusos de poder dels socialistes, davant de la persecució de periodistes per part dels socialistes, davant de les amenaces als periodistes per part dels socialistes i dels tristos pamflets de publicitat sociata en què s’han convertit els mitjans de comunicació públics del país pagats entre tots els catalans. El seu sectarisme ha estat impresentable, d'una misèria moral impròpia del periodisme i de la llibertat".

"Pot ser que Sentís s'acomodés durant el franquisme, però el que ha fet el Col·legi de Periodistes durant la democràcia és corrompre qualsevol bon propòsit que pigui tenir aquesta professió. M'alegro de no ser periodista quan penso el que han fet i són persones com aquestes. Nul·litats com aquestes, fracassats i ressentits. Franco se us morí al llit i cada dia miren d'assassinar una mica més la democràcia. Cal subratllar, també, que Sentís ha deixat un conjunt d'entrevistes i reportatges de primer nivell, i unes memòries remarcables. A les nul·litats signaires no se'ls recorda cap mèrit, i de fet no els coneixen ni a casa. Naturalment que Sentís ha arribat a fer tots els papers de l'auca. Vosaltres només un: el de miserables", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pep, Barcelona, 06/02/2009 - 09:40

Sostres reflexiona, si us plau. No siguis tant snob!
Gràcies Tinot per fer-nos arribar aquest escrit de l'època del Feixista Carlos Sentís: http://corruptonian.blogspot.com/2008/02/finis-cataloniae-articulo-de-carlos.html

#7 David, Bcn, 06/02/2009 - 09:02

Si us plau, tanqueu al Sostres a un sanatori. Ja no sap el que diu.

#6 Ricard, Bcn, 05/02/2009 - 21:02

Sostres ja no sap què dir per cridar l'atenció i quedar bé amb els seus amics.

#5 quim, bcn, 05/02/2009 - 20:02

Com sempre, Sostres genial. Moltes gràcies per escriure explicant les veritats!!!!

#4 CarlosM, Valencia, 05/02/2009 - 17:42

Agradezco muchísimo a Tinot (Barcelona) la reseña que nos ha dado en estos comentarios.