Publicitat
Comunicació · 2 de Setembre de 2008. 15:21h.

Sostres: "TV3 és una vergonya"

L'escriptor critica el programa Vacances Pagades i denuncia els "megasous" de Sáez i Cullell

Sostres: "TV3 és una vergonya"

Sostres, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha assegurat en el seu bloc que "la programació de la televisió nacional de Catalunya és una autèntica porqueria, un insult a la intel·ligència, no hi ha per on agafar-la. Fa pena". Sostres ha estat especialment crític amb el programa 'Vacances Pagades'. "El programa de la tarda d’aquest estiu fa venir literalment ganes de vomitar, costaria de trobar una col·lecció d’idees tan pèssimes, de comunicadors tan fallits i d’intel·ligència tan escassa en cap altre programa de televisió". "Telescombraria, deixa’m dir-ho, és això. Pura escombraria", sentència.

Sostres considera que "la merda és quan no en saps, quan no arribes, quan no dónes la talla, com passa ara amb TV3, amb els seus informatius i els seus programes. I allò de fer sortir despullada la gent a explicar les seves vivències sexuals i els seus traumes? Pura escombraria televisiva, sense cap audàcia. A més a més, TV3 difon una visio del món ridícula, patètica; i una visió provinciana de Catalunya, sucursalista, reduïda a pur folklore dins d’Espanya. La cosmovisió socialista, la cosmovisió cosmopolita, la cosmovisió preintel·lectual d’una esquerra que ha fracassat sempre, i d’un espanyolisme arnat, cursi fins als extrems del borderline, un espanyolisme fins i tot ja superat, de fa molts anys, per l’autèntica Espanya, molt més moderna que aquesta tonteria infinita dels Pellicer i companyia".

És per aquest motiu que l'escriptor afirma que "TV3 és una vergonya. El que ha fet el tripartit amb TV3 ha estat una vergonya, un escàndol, una humiliació com als mitjans de comunicació públics no se n’havia vist mai cap. Hauria de ser delicte arruïnar d’aquesta manera tan salvatge un patrimoni nacional. Convergència va deixar una programació de qualitat, i no pas sectària perquè de sociates n’hi havia tants com ara. Convergència va deixar una televisió capdavantera, i no es pot dir que el 2003 no hi hagués ja més que molta competència. Convergència va crear una televisió nacional digna, útil, i forta. El tripartit, com ha fet amb la resta de Catalunya, sense cap mena de pietat, l’ha destruïda".

"Cal fer esment, també, a què amb Convergència, TV3 no era una televisió espanyola com ho és ara -espanyola i socialista. Socialista sí que ho era una mica, però no espanyola. Quan es deia “al país”, es referien sempre a Catalunya. Cal dir també que Convergència no va fer una televisió sectària, com fastigosament ho és ara. I per acabar cal recordar que tots aquests megasous que cobren personatges com la Rosa Cullell i l’Albert Sáez, es demostren completament inútils. Abans la tele, a banda de ser molt millor, infinitament millor, ens sortia molt més barata. Vom el govern, com la nació", conclou.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 betes i fils, rubi, 03/09/2008 - 14:19

Miquel Calzada president ja!!!! prefereixo ser de la ceba i provincia catala, que de la metropolis espanyola taurina y flamenca. Fem la prova a veure. evidenment sera que no. Un procatala al front, vaja bajenada pensara algu. Acas son millor els d'ara?

#26 Dani, reus, 03/09/2008 - 13:37

L'unica veritat es que TV3 ha perdut audiencia, i es clar, aixo vol dir poca qualitat dels programes, no?

#25 Alexei, Barcelona, 03/09/2008 - 12:06

Realment TV3 no l'encerta gaire a l'hora d'encetar nous programes...Grans apostes de la darrera temporada com Vacances Pagades, Somiers o Els 25 són bastant ridículs. I tampoc es pot dir que l'encertin gaire amb les sèries de ficció.... Zoo? Chuck?

#24 esviel, mao, 03/09/2008 - 11:15

La cosa es que l' audiència li baixa,i sigui qui sigui que ja no la mira es que es menys plural que no era o es menys capaç de generar interés

#23 Gerard, Barna, 03/09/2008 - 11:07

Per ser una tv de qualitat hi manquen senyors disfressats de mosca discutint amb alguna super estrella sortida d'algun programa deplorable. A banda de tenir raó, fa falta tenir credibiliat i saber trobar el punt just de la crítica si vols ser escoltat.