Publicitat
Comunicació · 12 de Gener de 2015. 14:52h.

“Sou uns idiotes!”

Pilar Rahola, indignada amb els ‘progres’ que defensen l’islamisme

La periodista Pilar Rahola ha mostrat la seva indignació durant la tertúlia d’El món a RAC1 amb aquelles veus que acusen de racisme i islamofòbia a qui qüestiona l’islamisme. “Estic fins els nassos!”, ha manifestat la periodista, per tot seguit llegir alguns dels tuits que li han enviat a través de la xarxa.

“Els islamòfobs són aquells que defensen determinades pràctiques que fan que un imam que diu que es pot pegar a una dona es pot quedar a casa. Jo defenso el contrari: que els imams que són homes de Déu i que parlen de trascendència espiritual siguin benvinguts. Però els tipus que diuen que es pot pegar o que visca la jihad són delinqüents. I la islamofòbia és defensar-los. Perquè les víctimes d’aquests paios són els musulmans. Idiotes, que sou uns idiotes!”, ha exclamat.

Rahola ha deixat clar que “ja estic farta del políticament correcte, d’aquest bonisme barato que no saben res”. “Tinc moltes amigues musulmanes que tenen fàtues de mort i que estan amagades com rates. I què passa, que no són musulmanes? hem de defensar el feixista que diu que es pot pegar a una dona i no podem defensar la dona pegada?”, ha preguntat.

La periodista ha afirmat que “estic a favor de l’islam perquè estic a favor de la democràcia. I vull que a casa meva hi hagi molts Deus, també el musulmà. Però no estic a favor de que a un noi li diguin que ha d’anar a suicidar-se. Perquè justament això és el mal, idiotes!”.

Rahola
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#40 enric, barcelona, 13/01/2015 - 19:43

¿Quousque tandem abutere, Pilar Rahola, patientia nostra?

#39 FerranGuasch, Barcelona, 13/01/2015 - 11:30

Soy votante del PP. 100% de acuerdo con Pilar.

#39.1 mirk, bcn, 15/01/2015 - 15:41

doncs jo sóc independentista i també estic d´acord amb ella

#38 ramon, barcelona-c, 13/01/2015 - 11:06

Totalment a favor de les suaus manifestacions de Pilar Rahola.Quina desgràcia per el pais tenir el grup dels "progres" pero també dels "bonistes". Als progres es van apuntar "gent de dretes snobs que creian eran d'esquerres" i socialistes per posar pals al govern de CiU.Hi han progres a Madrid ? n

#37 Jordi Colomer S., GRÀCIA, 13/01/2015 - 09:59

A mi , Jordi Colomer , FILL de GRACIENCS, i GRACIENC de tota la vida!!, per més inri!, ARTSITA com la copa del meu PI!!!, NO EM DIGUI "IDIOTA!, jo sóc molt progressista,tinc diners!, però sóc molt d'esquerres, la dreta capitalista em fa fàstic, ho dic des del meus piset del Maresme!!
He dit!!!!!!!!!

#36 Dannibcn22, Barcelona, 13/01/2015 - 08:46

Bienvenida a las tesis del PP, señora Rahola.