Publicitat
Comunicació · 20 de Juliol de 2018. 11:19h.

Susanna Griso diu que el procés "m'ha encabronat"

La periodista recorda que a Catalunya Ràdio li retreien "falta de sensibilitat nacionalista"

Susanna Griso diu que el procés "m'ha encabronat"

Griso (foto:Antena 3)

La presentadora d'Espejo Público a Antena 3, Susanna Griso, explica en una entrevista a Fashion & Arts (La Vanguardia) que el procés sobiranista "m'ha creat certa incomprensió bidireccional, perquè és veritat que jo porto vint anys a Madrid i tinc la meva visió de les coses. Mai he estat independentista, sempre m'he sentit de tot arreu i de vegades de cap".

"No sé si això és un problema ... Em sento d'allà on col·loco el necesser. En una ocasió, treballant a Catalunya Ràdio, a la secció d'Economia, un cap em va dir: 'Et falta sentit nacional'. I és possible que em faltés sentit nacional per fer política... ", admet la periodista catalana.

Griso recorda que a Catalunya Ràdio li retreien que "em faltava sensibilitat nacionalista. I el que ha passat és que això meu no era tan estrany. Ara he estat jo la que gairebé m'he convertit en una estranya. He vist la mutació del nacionalisme cap a l'independentisme, que m'ha resultat molt cridanera".

"Ho he respectat moltíssim, però en determinats moments m'ha molestat, m'ha encabronat, fins i tot, la frivolitat amb què s'ha gestionat tot. Que ara alguns ens diguin que anaven de farol ho aclareix, però hi havia molta gent de bona fe - alguns són persones molt properes a mi a qui adoro- que s'ho van creure. I aquí es va obrir una finestra d'oportunitat", lamenta.

"Tot això, acompanyat de la passivitat de Madrid. No parlo de la manca de negociació, sinó de la manca de visió de la jugada del Govern espanyol, creient que això era un suflé que anava a baixar quan la crisi econòmica es superés. És absurd", afegeix.

Pel que fa als insults rebuts per independentistes a les xarxes socials, assenyala que "m'he blindat a partir d'un moment. Era molt activa a les xarxes socials perquè considerava que em servien com feedback immediat de tot el que fèiem, però arriba un moment en que t'adones que això es converteix en una dictadura. Sempre m'he sentit molt lliure treballant perquè mai m'he casat amb ningú".

La periodista parla també del seu matrimoni, de més de 20 anys, amb un independentista: "les nostres posicions són molt diferents, i a mi el que em sorprèn és que la gent no pugui entendre-ho. Les idees polítiques mai han estat un problema en la nostra relació de parella. De fet, vam riure moltíssim, perquè al final sempre ens salva el sentit de l'humor. Ens vam llançar moltes pulles".

"Ell ve d'El Terrat, dels monòlegs d'Andreu Buenafuente, de la sàtira política ... En comptades ocasions hem perdut aquest punt de vista, i llavors s'enyora l'última frontera. Quan ens hem adonat hem fet un esforç per recuperar-la, perquè això en el fons és el que et permet tenir posicions diferents i riure des d'aquesta distància", conclou.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#19 xavier fabra, tabarnia lliure, 21/07/2018 - 09:27

el marido me parece un impresentable, yo le he seguido por twitter y en su cuenta ponen a parir a su mujer ante su impasibilidad , yo puedo ser el mas independentista de cataluña pero si a mi mujer o hijo un necio-nalista repartidor de carnets , lo insulta o lo amenaza me volvería el mas españolista de toda cataluña y monarquico

#19.1 Jordi BR, L'H, 21/07/2018 - 17:27

Indica sólo 1 twit en la que la ponga a parir, y por cada uno, te pongo 10 frases ofensivas en su programa referidas al colectivo independentista de forma ofensiva

#18 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/07/2018 - 00:07

http://www.elmundo.es/cataluna/2018/07/20/5b51bb87e2704ebc2a8b45ce.html

¿Dónde están aquí las feministas cupaires y podemitas?

#17 FRAN BCN, Bcn, 20/07/2018 - 22:13

A aquesta noia se li veu el "plumeru" en cada notícia que dóna i fa....subjectiva total....

#15 Tabar Niasoy, Tabar, 20/07/2018 - 19:56

¿Pero esta mujer qué dice...?

#15.1 Josep Maria, Lleida, 20/07/2018 - 23:55

Si saps llegir, igual te'n enteres.

#14 OVNI, ELX, 20/07/2018 - 19:12

La XXIV edició del Fòrum de Sao Paulo, ha aprovat per unanimitat una moció on es reconeix el dret a l’autodeterminació dels pobles i de Catalunya. La moció, presentada per ERC, la CUP i EUiA, també condemna la regressió de drets civils i polítics a l’estat espanyol, la judicialització i la persecució política.

#14.1 Laughter, L'H-España, 20/07/2018 - 22:31

Pues yo, como presidente de la escalera, he presentado una moción para que se reconozca el derecho a la unidad de España sin ambages y se rechace, por chapucero y faltón, el prusés organizado por los apesebrados del lazo amarillo. A los de la estelada en su balcón, no los hemos dejado entrar. Se ha aprobado por unanimidad

#14.2 Veciana, Barcelona, 20/07/2018 - 23:08

I això què és? La Unió Mundial de Pallassos? Com t´inventes aquestes coses tan rares?

#14.3 Josep, Lleida, 20/07/2018 - 23:54

El Forum de Sao Paulo, de gran importancia mundial, conegut i influent en tot el mon. Ostia, quines noticies chaval, un forum que no representa ni els anys que té. No se, si pagueu be, podeu fer que us reconegui el chiquiliquatre. Bueno segueixo fumant el Hupmann amb un armagnac hors d'age en el meu yacuzzi. Tu amb un plastic groc vas servit, oi??