Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2016. 12:12h.

Susanna Griso: "No sóc independentista"

La periodista creu que cal fer "una segona Transició"

Susanna Griso: "No sóc independentista"

Susanna Griso (Foto: Antena 3)

La presentadora d'Espejo Público d'Antena 3, Susanna Griso, ha manifestat que "no sóc independentista" i, en una entrevista a La Otra Crónica d'El Mundo, ha apostat per "una segona Transició".

"Jo no sóc independentista i ho he dit en multitud d'ocasions. Respecte als que opinen diferent i tinc amics que sí que ho són i ho diuen obertament", exposa.

La periodista considera que "cal reformar la Constitució" per "facilitar l'encaix territorial". En aquest sentit, exposa que "sóc partidària de superar aquesta etapa d'immobilisme" i aposta per "buscar solucions a un problemes de desencontre absolut".

No obstant això, Susanna Griso adverteix que "no sé si arribem tard, perquè probablement no hi hagi manera de convèncer els independentistes".

Finalment, lamenta que a Madrid "m'obliguen a posicionar-me o donar explicacions del que està passant Catalunya i en ocasions el plantejament és molt maniqueu o ens posen a tots en el mateix sac". "De vegades, has de justificar coses que ni tu mateix creus", conclou.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#22 Casper, Bcn, 02/02/2016 - 23:44

Esta se parece a la Inés Arrimadas. Pero sólo en lo de llevar el pijama en horas laborables, eh, en lo demás, nada de nada.

#20 Ya lo sabíamos, Barrio Sesamo, 02/02/2016 - 17:42

Ella es de Pastas Gallo

#18 Joan, bcn, 02/02/2016 - 15:46

una segona transició... perquè no n'hi ha hagut mai una de primera. Si no, com s'explica?

#17 Pere Pau \\*//, Can Pixa a Can Vies - Tramvies, 02/02/2016 - 08:44

Se'n diu síndrome d'Estocolm d'això, parlant de catalans afincats a la capital del "reino" no és el primer cas, requereix tractament.

#16 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 01/02/2016 - 22:00

Doncs votè s´ho perd. Veure la llibertat de la teva terra no té preu. Viure sotmès a una altra nació no pot ser mai recomanable. Molts catalans hi han donat la vida per Catalunya. Ja és hora doncs de
culminar el seu sacrifici. Tot i això vosè fa anys que viu a Madrid. No s´hi amoïni.